Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığım kesilmiş olabilir mi?

ad1l2

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
[FONT='inherit']
[/FONT]
[FONT='inherit']Toplam ödeme tutarı alanı, ilgili yardım türünün Bütünleşik Sosyal Yardım Hizmetleri sisteminden verilmeye başlandığı tarihten itibaren
anlamadım bu nasıl iş 2017 de iki ay kadar kesilmişti ondan sonra tekrar bağlattım devam ediyordu en son geçen ay aldım maaşı hatta elektrik faturası yardımı bile veriliyor ama bu akşam e devlete girdiğimde bu şekilde yazıyor yani önceden devam ediyor yazıyordu kesildimi acaba lütfen cevam yazın
[/FONT]
[FONT='inherit']
Yardım TürüYardımın Fayda SahibiYardımın Hak SahibiBaşvuru TarihiSon Ödeme TarihiSon Ödeme MiktarıSon Ödemenin DurumuYardımın DurumuToplam Ödeme TutarıVakıf Bilgisi
Engelli AylığıADİL SADİL S22/01/2016805,62 TLödeme çekildiReddedildi/Feshedildi (05/04/2017) (Vakıf Sınırları Dışına Çıkma Nedeni İle)30.453,58 TLİLKADIM-SAMSUN Orhan Gencebay Cd.No:8 ilkadım/samsun Tel No: 03624452029
[/FONT]
[FONT='inherit']Toplam ödeme tutarı alanı, ilgili yardım türünün Bütünleşik Sosyal Yardım Hizmetleri sisteminden verilmeye başlandığı tarihten itibaren [/FONT]

Maaşınızın adres değişikliğinden dolayı kesildiği görünüyor.

başka vakıfın alanına girdiyseniz bildirmeniz gerekiyor

ad1l2
adres değişikliği yüzünden maaşınız kesılık.değişimi yapmadan evvel baglı oldgunuz vakıfa bildirecektınız ordan belgelerı alıp yenı taşındıgnız adresın baglı oldugu vakıfa verecektınız.yeniden baglanır gelirlerinizde dğişiklik yoksa .

Soru 67: 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklardan faydalanan kişinin adres değiştirmesinden dolayı aylığı kesilir mi?
Kesilmez ancak geçici olarak durdurulur. Yeni ikametgâhının bulunduğu yerdeki Vakfa 1 yıl içinde başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi halinde alamadığı aylıklar ödenir.
Soru 68: Adres değişikliğinden dolayı durdurulan 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklardan faydalanmak isteyen vatandaş tekrar başvuruda bulunmalı mıdır?
Evet, tekrar başvuruda bulunmalıdır. Mütevelli Heyeti aylık alma şartlarını sağlamaya devam ettiğini tespit ederse vatandaş tekrar 2022 aylığından faydalanabilir.
Soru 69: Adres değişikliği nedeniyle 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıkları fesih edilen ve bunun neticesinde tekrardan mütevelli heyetine yapılan başvuru sonucu tekrar 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıklardan faydalanan kişi alamadığı aylıkları alabilir mi?
Bir yıl içerisinde yapılmış bir başvuru ise ve Mütevelli Heyeti tarafından aylık alma şartlarını sağlamaya devam ettiğini tespit edilirse dair karar alırsa vatandaş alamadığı dönemlerin ödemelerini alacaktır.
Soru 70: Vakfa bildirilmeyen ikametgâh değişikliği sonucu vatandaşın 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylıkları kesilir mi?
Kesilmez ancak geçici olarak durdurulur. Yeni ikametgâhının bulunduğu yerdeki Vakfa 1 yıl içinde başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi halinde alamadığı aylıklar ödenir.
Soru 71: Adres değişikliği beyanı yapmadığından dolayı 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylığı kesilen vatandaş tekrar bu aylıktan yararlanabilir mi?
Bir yıl içerisinde başvuruda bulunulması ve yeni adresini Vakfa bildirmesi neticesinde Mütevelli Heyeti tarafından aylık alma şartlarını sağlamaya devam ettiğini tespit edilirse vatandaş 2022 aylığında tekrar faydalanabilir ve alamadığı aylıklar kendisine verilir

evet mka kardeşimizde durumu aydınlattı

usta adres değişikliği 3 yıl önce yapıldı ve tekrar bağlandı ve o günden bugüne başka bir il veya ilçeye taşınmadım en son geçen ay aldım bu sabahta vakıfı aradım onu anlamak için kimliğinizi alın gelin dediler ama geçen ay aldıysanız yine alırsınız sıkntı yoktur dediler ama tabiki bu şekilde yazdığı için işkillendim bi kere diğer arkadaşların aylıkları yatmışmı veya senin hemen ceva verinki anlayayım yattığı zaman ,devam ediyor ödemeniz hazırdır diye yazar

hayır girmedim usta ya en son 3 yıl önce adres değiştim orda göründüğü ondan sonra tekrar bağlandı hatta en son geçen ay aldım hatta elektrik yardımı bile alıyorum

çok iyi anladım fakat ben aynı il ve ilçe dışına çıkmadım sadece mahalle değiştirdim yanı bulunduğum yer yine vakıf sınırları içerisinde artı taşınalı 10 ay oldu zaten o zaman kesilmedi şimdi niye kesiliyor

olmazsa yarın pazartesi bir gidip bakarım vakfa sizin aylıklar yatırıldıysa lütfen bilgi verin çünkü kesin olarak o zaman anlayacam

Edevlette yeni maaslar henuz düşmedi

tamam düşünce burda yazarsanız mennun olurum

2022 maaslari nisan ayi e devlete yansidimi .ayin kacinda yansiyor

yeni adresini bulunduğun vakıf bildir maaş tekrar başlar dondurulmuş

evet bugün gittim vakıfa adresin sistemde gözükmüyor dediler aslında nüfus müdürlüğünün hatası bu ben buraya 10 ay önce taşındım sadece mahalle değişti ve yaklaşık 9 ay nüfustan ikametgah kaydı aldım fakat şu durum var su idaresi daire numarası 5 olarak gösteriyor elektrik kurumu 7 olarak gösteriyor burda benden önce duran kiracı taşındı olarak gösterilmemiş aslına bakarsanız 9 ay önce nüfus müdürleğindeki memur su faturasındaki adrese göre kayıt açıyor ,bugünde başka memur elektrik faturusundaki adrese göre kayıt yaptı tam nasrettin hoca fıkrası gibi dairenin kaç numara olduğunu ev sahibim bile tam bilmiyor neyseki nüfustan sonra vakıfa tekrar gittim adres sisteme girmiş başvurun alındı dediler ben sordum teyit için adrese gelecekmisin dedim hayır sonuç sana mesaj olarak gelecek dediler bilgileriniz herkese teşekkür ederim

Adresi degistirmisin buyuzden kesilmis zaten yaziyor orda rededildi fesedildi diye

Üst Alt