Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığında gelir testi için habersiz mi geliyorlar?

mehmetky

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlarım işsizlik maaşım bitti evde artık sadecetek ben yaşıyor gözüküyorum. Kız kardeşim ikametini aldırdı. Vakıfa başvurdum elime bir kağıt verdiler 15 gün sonra sgk ya git bu kağıdı ver sağlık güvencen aktif olacak dediler. gelir testi için memurlar gelmeden önce haber veriyorlar mı yoksa çat kapı mı ziyaret ediyorlar. ?
Teşekkürler.

@mehmetky

demişsin ki: "Vakıfa başvurdum elime bir kağıt verdiler 15 gün sonra sgk ya git bu kağıdı ver sağlık güvencen aktif olacak dediler."

vakıfta GSS gelir testi mi yaptırdın? 15 gun sonra saglık güvencen aktif olacak dediklerine göre yeşil kartı (60/c 1 GSS) kastetmiş olmalılar.

vakıftan sosyal inceleme için gelenler haber vermez.

abla gelir durumu için kağıt verdiler ev kira mı evli misiniz çocuk sayısı vs gibi bilgiler vardı. onu doldurdum. bir kağıt verdiler 15 gün sonra bu kağıtla sgk ya git sağlık aktivasyon yapılacak dedi kadın. memurlar eve gelecekler dedi. ben prim ödeme gücüm yok. gelirim yok dedim kadına. ben evde olmazsam ne olacak peki geldiler gittiler mi olacak ?

Kalem abla gelir durumu için kağıt verdiler ev kira mı evli misiniz çocuk sayısı vs gibi bilgiler vardı. onu doldurdum. bir kağıt verdiler 15 gün sonra bu kağıtla sgk ya git sağlık aktivasyon yapılacak dedi kadın. memurlar eve gelecekler dedi. ben prim ödeme gücüm yok. gelirim yok dedim kadına. ben evde olmazsam ne olacak peki geldiler gittiler mi olacak ?

mehmetky
evde olmazsan tekrar gelirler.
vakfı arayarak hangi zaman diliminde gelecekelrini öğrenmeye çalış. o tarihlerde evde olmaya çalış. ya da evde olmayacağın zamanları bildir ki evde oldugun zamanlarda gelsinler.

Üst Alt