Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığını katılım payına başvurdum diye kestiler!?

Ugurkrdg

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Kasım 2019 a kadar aldıgım 2022 engelli aylıgını katılım payına basvurdum diye kestiler kasım dan bu yana 2 3 defa gittim sydv ye ben çalısıyormuşum onun için 2300 tl den hesaplama yapmıslar calısmıyorum dedikçe kayıt dısı calısıyor demiş kim dedi bilmiyorum işin komik tarafı 6 7 aydır evden cıkmıyorum dogru olsa sineye cekerim yine gittim dilekçe verdim sadece itiraz dilekçssi alıyolar ywniden basvuru almıyolar ilk basvurumda ki kira kontratı degişti 150 lira zam geldi 2 yılda 1 adet icralık araba vardı onuda trafikten cektik ne yapmam lazım evde oturduguma bi türlü inandıramadım gelse kapımı çalsa beni görürler zaten ama kime soruyolar bilmiyorum yanlış karar veriyolar

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ugurkrdg
icralıkta olsa araç sıznse gelır hesabına katarlar.siz doğru söyluyosunuzdur ama şikayet eden vardır.burda şikayetten dolayı eve incelemeye gelmelerı gerekıodu gelmeyıkler.sizde vakfa gedp durumu yenıden anlatın .baktınız memurların tavrı yıne aynı bişi demeden çıkıp kaymakama şikayet edın ama önce vakıftan kontrole gelmelerını isteyın

başlığınız hatalı. katılım payına başvurduğunuz için değil, şartları sağlamadığınız için kesmişler. şartların sağlanıp sağlanmadığı belirli aralıklarla kontrol ediliyor. siz katılım payı için başvurunca bu kontrol öne çekilmiş. başvuruda bir belge imzalıyorsunuz, bu belgede hakkınızda araştırma yapılacağı ve bu araştırmaların neleri içerdiği yazıyor. imzalayıp buna izin veriyorsunuz. izininiz doğrultusunda yapılan araştırma sonucu şartları artık sağlamadığınıza karar vermişler. itiraz etmekten başka yapılacak bir şey yok. itiraz sonucu şartları sağladığınız anlaşılırsa maaş tekrar bağlanır.

Üst Alt