Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli maaşı bağlandı, ama parayı alamıyorum! Ne yapmalıyım?

mrtylmz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar piskolojik rahatsızım %45 raparum var 3 ay önce 2022 ' ye başvurduk ve onaylandı maaş bağlandı bu ay parayı almak için annem pttye gittiğinde 1600 lira maaş gözküyo demişler annem parayı almak istemiş vasilik istiyoruz veremeyiz demişler sonra tekrar ben kendim gittim pttye yine vasilik istiyoruz vermeyiz dediler

benim sadece piskolojik rahatsızlığım var parayı kendimde alabilirim ağır engelli değilim ki.

şimdi bu parayı nasıl alabiliriz resmen vermiyorlar

illaa vasilik gerekirse annem işlemler için kendi gitse adliyeye uğraşsa vasilik alabilir mi benim de gitmeme gerek var mı
ve bu dava açma işlemleri kaç para tutar ?

para kime üstüne yattıysa o cekebilir 18 yasından kücükmüsünz? baska bir ptt varsa ordan cekemeyi deneyin

26 yaşındayım ağır engelli değilim dışardan gören bu nasıl hasta diyor yanlız şizofreni hastasıyım bu durumda vasilik gerekirmi
yazdıklarınızdan anladığım vasilik gerekmiyor diyorsunuz
önce annem burdaki küçük pttye gitti sonra başka bi pttye annemle gittim ikisindende alamadım maaşı ne yapsak merkez pttye mi gitsek bunlar niye vermiyor maaşı :S

bende yıllar önce
memur sordu parayı annenmi babanmı alcak dedi
ben hayır kendim alabilirim demiştim
kendim alıom 5 6 senedir

ama o zaman vakıflar bakmıodu 2022 maaşına
malmüdürlüğüne başvurmuştum

Raporunuzda engel türünde zihinsel işaretli ise vasilik isteyebilirler.
Ama zihinsel bir sorununuz yoksa ve raporda zihinsel işaretli ise her konuda vasilikle kısıtlanabileceğinizden rapora itiraz etmeniz daha yerinde olur.

Üst Alt