Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli maaşı için 01.10.2011 tarihinde başvurdum hala cevap alamadım..?

ogunaa

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Maaş için ekim ayında başvurdum. Eve kontrole geldiler baktılar. Ertesi gün polisten yazdıkları kağıdı alıp kaymakamlığa götürdüm. Tüm belgelerimi alıp. 2 ay içinde size yazdığınız iletişim bilgilerine cevap gelir dediler hala cevap gelmedi. Ne yapmam gerek.

Eve polis gelip baktı. Polisin yazdığı yazıyı kaymakamlığa götürdük. 2 ay içinde iletişim bilgilerine yazmış olduğunuz cep telefonuna mesaj yada arayarak cevap gelir. Dediler hala cevap gelmedi ne yapmam gerek yukarıdaki verdiğiniz linke tıklıyorum sayfa açılmıyor.

kaymakamlıga gidip sorsanız daha uygun olur..

telefonlada bilgi verebilirler kaymakamlığı arayın ilgilenen birimin telefonunu verirler arayın,yardımcı olurlar bence

genelde telefonla pek yardımcı olmuyorlar.

Açılmıyor sayfa :(

Kayıt bulunamadı diyor bu ne anlama geliyor yardım lütfen ?

[font=verdana]09.01.2012[/font][font=verdana]sosyal yardımlar d.b. Sicil açma servisine[/font][font=verdana]elden sevk edilmek üzere işlendi[/font]
[font=verdana]2[/font][font=verdana]09.01.2012[/font][font=verdana]sosyal yardımlar d.b. Sicil açma servisine[/font][font=verdana]zimmetten çıkarıldı

[/font]
zimmeten çıkarıldı diyor bunlar ne anlama geliyor ?

Oguna, kaymakamlık zaten sana cevap vermiş sen sordugunda. Muhtaçlık kararının onaylandıgını ve evraklarının Ankara'ya gönderildiğini sana söylemişler. cOckpit'in verdiği linkteki evrak takibinde gördüklerin de bu anlama gelior.
Yani yukarıdaki evrak takip bilgilerine göre kaymakamlıkta işin bitmiş ve evrakların Ankara'ya gönderilmiş demek.
Benim verdiğim evrak takipte "kayıt bulunmadı" dediğine gore senin evraklarını daha Ankara işleme almamaış demek ki.
İşleme alınınca benim verdiğim evrak takipten bilgilerini gorebilirsin. Arada kontrol edip dur...

Teşekkürler

Peki işleme alma tahmini süreç varmı ?

Buradan ne soylesek boş oguna...Sen verdiğim adresten sürekli kontrol et olur mu?

Üst Alt