Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Engelli Maaşı için baaşvurumu yaptım. Sonuç ne zaman belli olur?

cetinkaya_aytac

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. 1990 Doğumluyum. %45 İşitme Kaybım Var. 2022 Engelli Maaşı İçin bavulu Yaptim. E-devlet'ten kontrol ettiğim zaman YARDIMIN DURUMU; DEVAM EDİYOR Yazıyor Ne Anlama Geliyor Acaba? Eğer ki Sonuç Olumlu İse Hangi Gün ve Ne Kadar Verirler. Şimdiden Herkese Teşekkürler.

Durum devam ediyor, şeklinde ise maaşınız onaylanmış demek 3 ayda bi alırsın

Hmm Teşekkür Ederim Enes75. İlk Maaş Ne Zaman Acaba Ve Hangi Gün Alabilirim?

Alo 144 ü arayıp net bilgi alabilirsin

[FONT='inherit']2022 maaşları Mart, Haziran, Eylül, Aralık aylarında ve o ayların[/FONT]
Doğum tarihinin son rakamı 0 ila 5 olan kişilere o Ay’ın 5 inci günü
Doğum tarihinin son rakamı 1 ila 6 olan kişilere o Ay’ın 6 hıncı günü
Doğum tarihinin son rakamı 2 ila 7 olan kişilere o Ay’ın 7 inci günü
Doğum tarihinin son rakamı 3 ila 8 olan kişilere o Ay’ın 8 inci günü
Doğum tarihinin son rakamı 4 ila 9 olan kişilere o Ay’ın 9 uncu günü maaş ödemesi yapılır.
%40-69 engelli aylığı: 1059,64 TL (1 aylık miktar 353,21 TL)

-mka

Kardeşim Öncelikle Teşekkür Ederim. 12.12.1990 yani dediklerinin hepsinden var bende hangisini baz almam gerekiyor.?

cetinkaya_aytac

doğum tarihiniz 1990.son rakamı 0 siz ayın 5.de alırsınız
Doğum tarihinin son rakamı 0 ila 5 olan kişilere o Ayın 5 inci günü maaş ödemesi yapılır

cetinkaya_aytac tüm ödemelerinizi( birikmiş para ve mart dönem aylıgını) 5 mart pazar'a denk geldiğinden 6 mart pazartesi herhangi bir PTT şubesinden alabilirsiniz.
mart dönem aylıgınız 1059,64 TL'dir. 1 mart'a kadar birikmiş paranızı hesaplayabilmem için de başvuru tarihinizi bilmem gerek. e-devletten başvuru tarihinize bakıp bana soyleyin.

Üst Alt