Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli maaşım hala kesilmemiş! Ne yapmalıyım?

AS21

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaslar

09.09.2013 tarihin de Vakifbank ta ise basladim. Ozel saglik sigortasindan yararlaniyorum. Gecen gun 2022 maas kartimi PTT atm sine takinca hesabima 2 tane 3 aylik engelli maasinin yattigini gordum. 2022 engelli maasim kesilmemis sanirim.Normal de 90 gun yatan SSK dan hemen sonra kesildigini biliyordum.Aceba ozel saglik sigortasi SGK da gorunmedigi icin mi engelli maasim yatiyor ? Ayrica bu paraya dokunmus degilim. Para halen hesabimda duruyor 1742 TL. Bu durum da ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

Not: Ozel saglik sigortam oldugu icin SGK prim sorgulamasi yaparken Primlerimin yattigi gorunmuyor. Ancak bankanin kendine ait ozel otomasyon sisteminden baktigimi da yatan prim gun sayisi gorunuyor.

Sosyal yardımlaşma vakfına giderseniz maaşın iptalini gerçekleştirebilirsiniz, maaşı vakıf maalesef otomatik olarak kesmiyor, bizzat gidip kestirip hesaptaki parayı çekmediğinizde söyleyin orda gerekli işlem yapılacaktır,

Sosyal yardimlasma vakfi ile ne alaka ?

2022 maaşını kestirmekten söz ediyorsunuz bu maaşın onay ve iptalini yapan vakıf sosyal yardımlaşma dayanışma vakfıdır,

kaymakamlıktaki memur maasın otomatikmen kesildiğini söyledi ben iptal için dilekce verecektim...

Kesilmez bu durumda magduriyet yaşayan binlerce engelli var maalesef yanlış bilgi vermişler, maaş otomatik kesilmiyor sonra engelli kişi cezaya maruz kalıyor, kesilmiyor kestirmelisiniz

Aşkın_Gözyaşları;

Ankaradan yapiliyordu. Kurumlar devretti mi aceba ?

Sosyal Yardımlaşma va gidip iptal ettirmezsen ceza ödersin

Üst Alt