Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli maaşım keislmiş. Ne yapmam gerek?

47ronin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba değerli arkadaşlarım adım samet hatay iskenderunda ikamet ediyorum. hepimizin bildiği gibi 2022 ve evde bakım maasi alıyordum yeni yasaya göre yeni rapor alınıyormus ben tekrar heyyete girdim ve tekrar %90 rapor aldım fakat bakıcı maşı hiö ksilmedi ama 2022 masını dün 64 lira olarak aldım bugün 144 müsteri hizmetlerini aradım bana verdikleri bilgi şuydu. maaşınız 8 mart itibari ile muhtac olmadığına karar verilmiştir. bana tekrar kuruma baş vurmamı söylediler bu durumda ne yapa bilirim. fakat yeni raparumu ben martta 2. haftada yeniledim bir onceki raporda subatta bitmisti sosyal hizmetten ise 1 hafta once kesif tekrar geldi ve eksik evrak vardı bugün verdik ve raporu kaymakamlığa mayıs ayında vere bildim lütfen yardımcı olursanız sevinirim. eski

yeni raporu vakfa teslim et eski raporun süreklimiydi

Evet sürekli ve teslim ettim ve yaklaşık 1 hafta önce keşifede geldiler sadece eksik olan bir evrak vardı evli abim bizimle yaşıyor onun maaş bondrobunu istediler vakfa getir teslim et dediler okadar yani abimde yarın teslim edip eksik birşey kalmayacak bu durumda açılırımı peki ?

Evet sürekli gecen hafta sosyal hizmetlerden keşif çıktı bizle yaşayan evli abimin maaş bondrobunu eksikti bugün teslim edecek işlemler bitecek. Bu durumda maaşım aktif olurumu

2022 yimi soruyon evde bakımımı ayrı şeyler bunlar karıştırıyon

Keserler ,keserler . 74 raporum var , engelli aylığı alıyordum , 2 senedir , hastalandım köye ailemin yanına gittim 5 ay falan kaldım , bizim engelli nı kesmişler ,
Sosyal inceleme yapılmış ,şehirdeki evde kalmıyor sun dendi , aylık kesildi.
Şimdi köydeyim köye aldırsam ikametgah imi olur dendi de ,,,,,, işler yaş , köy ufak yer laf olur söz olur bunlar ne bilsi.
AKıl verin ülen bana

Üst Alt