Merhabalar, ben yaklaşık 6 yıldır engelli maaşı alıyorum gözlerimden bir miktar engelliyim ayrıca psikolojik rahatsızlıklarım da olduğu için bu maaşa bağlanmıştım ve yıllarca bu maaşın üç aydan aylığa düşürülme umudu ile bekledim fakat ne böyle bir çalışma nede böyle bir düşünce yok hatta engelliyi düşünen bile yok.. Asıl konuya gelecek olursak bu gidişat benim adıma hiç iyi değil yaşım oldu 25 3 aydan 3 aya bir maaş ile geçinmeye çalışıyorum üstelik hiç bir birikim de yok.
Ben bu maaşı iptal ettirip iyi kötü asgari ücretli bir fabrika da işçi olarak çalışmayı düşünüyorum. Bunu yapmalı mıyım sizce ? İkincisi nereden ne şekilde iptal ettirebilirim? Çoğu zaman vakıflardan bahsediliyor ama bizim burada engelli vakfı yok e-devletten baktığımda maaşımı ödeyen devlet kurumu kaymakamlık gözükmekte, iptal ettirmek için kaymakamlığa mı gidip başvuru yapmalıyım yoksa il de ki aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne mi gitmeliyim ?
Şimdiden çok teşekkürler vereceğiniz bilgiler için..
Ben bu maaşı iptal ettirip iyi kötü asgari ücretli bir fabrika da işçi olarak çalışmayı düşünüyorum. Bunu yapmalı mıyım sizce ? İkincisi nereden ne şekilde iptal ettirebilirim? Çoğu zaman vakıflardan bahsediliyor ama bizim burada engelli vakfı yok e-devletten baktığımda maaşımı ödeyen devlet kurumu kaymakamlık gözükmekte, iptal ettirmek için kaymakamlığa mı gidip başvuru yapmalıyım yoksa il de ki aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne mi gitmeliyim ?
Şimdiden çok teşekkürler vereceğiniz bilgiler için..