Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 engelli maaşında muhtaçlık sınırı neye göre belirleniyor?
Kaansemiramis
hane geliri annenın maaşı 1577 / 2 hane kişi sayısı :788,5 kişi başı gelriniz. maaş için en fazla kişi başı gelri 609 olması gerekıyor sizinki fazla olduğu için malesef 2022 alamazsınz
Engelli maasim kesildi devlet sirtindaki yuk olarak gordugu bi engelliden daha kurtuldu surekli rahatsizligimdan dolayi ilacta kulaniyordum heralde ssk ilede bagimi kesmistir sindik ilac nasil alacam sosyal guvencem olmadan onu dusunuyorum
Muhtaclihin kalkmasi anem emekli maasi aliyor ondan buyuk ihtimalde anemde olsa bamda olsa bi insana bagimli ysamak zaten bir engeldir engelin icinde bir engel daha cikiyor karsima simdi ben aneme yada baska birine bagimli yuk olarakmi yasiyacam. Dogruya dusunuldugunde devletimede miletimede bagimliyim en iyisi olmek baska care yok
Engeli maasim kesilmis anemden dolayi herade bizim buhalimiz ne olacak hep birilerine bagimli olarakmi yasiyacaz . Zaten piskolojik hastayim birde bunlar cikiyor beni birilerine bagimli hale getirip bir engel icinde bir engeldaha cikariyorsunuz devletimiz bizden kurtulmak istiyorsa nazi almanyasi gibi butun engellileri toplayip yaksin bi odada