Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli maaşında muhtaçlık sınırı neye göre belirleniyor?

Enflasyon Tüfe üfe sanırım

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eve giren gelir, evde yaşayan kişi başına bölünüyor, kişi başı 609 tl yi gecerse devlet diyor bu adamın ihtiyaç yok

@Kaansemiramis
net aü nün 3 de 1 inden az gelire sahip olmak gerekıyor asgari ücret net:[FONT=Nunito]1829 lira.1829 /3 : 609,6666 lira[/FONT]

mka 1577 lira maaş alıyor annem iki kişiyiz o zaman ben alamıyorum değil mi 2022 aylığı

Kaansemiramis
hane geliri annenın maaşı 1577 / 2 hane kişi sayısı :788,5 kişi başı gelriniz. maaş için en fazla kişi başı gelri 609 olması gerekıyor sizinki fazla olduğu için malesef 2022 alamazsınz

Engelli maasi 2022

Engelli maasim kesildi devlet sirtindaki yuk olarak gordugu bi engelliden daha kurtuldu surekli rahatsizligimdan dolayi ilacta kulaniyordum heralde ssk ilede bagimi kesmistir sindik ilac nasil alacam sosyal guvencem olmadan onu dusunuyorum

Muhtaclihin kalkmasi anem emekli maasi aliyor ondan buyuk ihtimalde anemde olsa bamda olsa bi insana bagimli ysamak zaten bir engeldir engelin icinde bir engel daha cikiyor karsima simdi ben aneme yada baska birine bagimli yuk olarakmi yasiyacam. Dogruya dusunuldugunde devletimede miletimede bagimliyim en iyisi olmek baska care yok

Engeli maasim kesilmis anemden dolayi herade bizim buhalimiz ne olacak hep birilerine bagimli olarakmi yasiyacaz . Zaten piskolojik hastayim birde bunlar cikiyor beni birilerine bagimli hale getirip bir engel icinde bir engeldaha cikariyorsunuz devletimiz bizden kurtulmak istiyorsa nazi almanyasi gibi butun engellileri toplayip yaksin bi odada

@lâl ü hüzün

evet.

siz benim 1829 olarak hesaplamamdan dolayı sordunuz galıba bu netlık agi den sonrakı hali

Üst Alt