Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli maaşlar ne kadar yatacak Mart ayında?

2022 engelli maşşlar nezman yatacak martta

6 7 gün falan kaldı heralde yatmasına süpriz olsun kardeşim :) :D

e devletten nezman geçer 2022 engelli maaş kardeşim

telefon12 oraya buraya aynı şeyi yazıp durmuşsun. sonra nihayet burada ayrı başlık açıp sormuşsun sorunu.
başka yerde yazdığın soruda mart aylıklarının ne kadar olduğunu burada da ne zaman ödeme yapılacağını sormuşsun.

2018 yılı ilk altı ve mart dönem aylık miktarları şurada yazmaktadır:https://www.engelliler.biz/forum/20...sina-dusen-aylik-gelir-siniri-belli-oldu.html

ödemeler 5 -9 mart tarihlerinde yapılacaktır.

ha senin ne kadar alacağını, hangi günde alacağını öğrenmeye çalışıyorsan, kendinle ilgili hiçbir bilgi vermediğin için malesef o konuda yapabileceğimiz bir şey yok:)

tkr ederim abla iyi günler

e devletten nezman gösterir 2022 maşşlari

telefon12 e-devlette ödeme bilgilerinin ne zaman görüneceğini soruyorsun galiba.

ödeme bilgileri 4 mart akşama doğru görünmeye başlar.

sen ilk defa mı 2022 aylığı alacaksın? yoksa aralık dönem aylığını almış mıydın?

tamam:) verdiğim linkte 2 aylık farkla birlikte mart'ta ne kadar alacağınız yazıyor:) rapor oranına göre mart'ta alacağın miktara o linkten bakarsın.

allah razi olsun abla iyi günler size<:D

bu hafta 1000.247 tl mi alcaz abla peki

telefon12 rakamı yanlış yazmışsın.

rapor oranın %40-69 ise;
mart'ta 2 aylık farkla birlikte 1240,42 TL alacaksın.

Haziran'da ise 1197,44 TL alacaksın.

yüzde 72 rapor ne kadar alacak aralıkta 1690 ne hatırlamıyom

HOŞCAKAL

1 Ocak 2018'den itibaren aylık ödeme= 5.253 *0108550*1,05=598,72 TL
3 aylık ödeme=1.796,17 TL

Aralık 2017 ayında alınan maaş Aralık-Ocak-Şubat aylarına ait olduğu için MArt 2018 de ayrıca 2 aylık maaş zam farkı alınacaktır. Bu da 64,47 TLdir.

Dolayısıyla Mart-2018 de yatacak olan maaş yaklaşık 1.860 TL dir.

Yeni başvuru yapanların ilk maaşları başvuru tarihine göre farklılık gösterir. Çünkü başvuru tarihi bir sonraki ayın ilk günü maaşa hak kazanılır.

Kalem abla % 78 engellıyım . sızden yardım talebım sudur.ben kac tl lık bır arac alırsam maasım kesılmez. yada 2-3- bınlıralık bır motor bobılet gıbı uzerıme alsam maasımı etkılermı.. bunun sınırı nedır yardımcı olursanız cok sevınırım.saygılar abla

Maaşlara son bir gün.

Evet arkadaşlar maaşların yatmasına saatler kaldı. Kim maaşını çekince nereye ne kadar harcayacak paracıklar nerelere gidecek? [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2022 maaşı mart 2018 e devlete görülüyor

2022 maaşı e devlete görülüyor benim raporum yüzde 92 hesaba yatan para 1860.tl

Maaşı çekmeyen kaldı mı? Annem çekti parasını bana verdi ve para bitti. Benim maaşda hazirana kaldı haziranda 6 aylık maaşı koyup cebe tatil yapıcam inşaallah 3/4 gün 😀😀😀

Bitmeyenumut ne zaman başvurdunuz ki ne zaman rapor onaylandı benim raporumda yeni onaylandıda haziranda alacağım

dırb şubatın ilk haftası başvurdum 15 gün içinde onaylandı.

@Bitmeyenumut sağol bilgilendirdiniz ben daha bekliyorum peki kaç ayın maaşını haziranda ödencek

yaş kaç sorsak uygun olurmu acaba

2022 sayılı yasaya istinaden engellilere 3 ayda bir ödenen maaş.

Üst Alt