Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 evrak takipte zimmetten çıkarılmış ne demek..?

mendozzz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
126.10.2011SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
226.10.2011SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI

evrak kayıt ve takip sitesinde gözüken .
4 ay oldu 2022 evrak takibinde sorguluyorum daha gözükmüyor . ne zaman gözükür yoksa evrak ankara gitmemişmidir ?

31.10.2011 aynı şekilde benım tarih ve yazanlarda bunlar.. Halen bi değişiklik yok. Aradım sosyal yardımcılaşmaya. Evraklar incelenmek üzere sıraya konuldu dedi. şubat sonu dedi belli olur filan dedi telefonda ama. Bekliyoruz ßakalım.

Facia nereyi aradın numarayı verebilirmisin?

arkadaşlar 2022 evrak takip sitesinde 4 ay geçti dahala gözüken bir durum yok . bu konu ile alakalı bilgi almak için nereyi aramamız gerek . yardım !!!

Mendoz, kaymakamlıktan çıkmış evrakların Ankara'ya gönderilmiş. Gönderilmiş gönderilmiş ama ulaşsa bile evrak geliş sırasına alınıyorsun. Demek ki halen evrakların işleme alınmamış. İşleme alınmış olsaydı 2022 evrak takip'te görünürdü.
sana şimdilik bu konuda yardımcı olabilecek bir muhatap bulmam imkansız:) Tel de açsan kapılarına da gitsen şu an bu konuda dogru dürüst net bişi kimseden ögrenemezsin. Şu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tam yerleşene kadar halimiz duman:)
Büyük ihtimalle 2012 son çeyreğine kadar bu sorunlar kesinkes hallolacaktır.
BÜyük işler yapacagız diye telefonlara bile bakmaz oldular diyelim buradan bir ah iletelim onlara:)
Şikayet yerine geçsin.
Yahu tamam o kadar iş olabilir ama memurlar da mı mevzuat vs hazırlıyor?:) Yahut da memurlar da mı sistem kurmaya çalışıyor? Anlam veremiorum bu muhatap bulamayışlara:) Duyurulur efem ilgililere:)

Kalem abla bı numara vermıstı ben orayı aradıydım :D şubat sonu dediler.Mart geldi sövecem :) evrak sıradaymıs denen bu

Zimmetten çıkarıldı demek evraklarınızın işlemi bitti posta yoluyla size gelecek demek...

mendozz kardeş benim evraklarımda 12.10.2011 da zimmetten çıkarılmış yani senle aramızda 14 gün var bende hiçbiyerden cvp alamıyorum mart 30 da tam 1 yıl olucak benim başvurum.sende eğer bi gelişme olursa yazarsan sevinirim böylelikle takip etmiş oluruz bende yazarım fakat ben ümidimi kestim yani sıkıldım artık beklemekten.anlamadım nasıl bir sistemdir. iyi günler.

Melek hanım açıklamanız için tşk .
Bir gelişme olursa buraya yazarım Gönül hanım .

2022 evrak takip

VARİDE NO: 20.100.094VARİDE TARİHİ: 26.10.2011
GELDİĞİ YER-----
T.C. KİMLİK NO-----
SİCİL NO:
TAHSİS NO:
ADI:------
SOYADI:-----
EVRAK NO:1198EVRAK TARİHİ: 21.10.2011
EK SAYISI: 0GİZLİ: Hayır
GELİŞ ŞEKLİ:TAAHHÜTSÜZ POSTAGELİŞ NUMARASI:
KONUSU:DİĞER
[SIZE=-1]
126.10.2011SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
226.10.2011SOSYAL YARDIMLAR D.B. SİCİL AÇMA SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI

Sıra NoTarihBirimİşlem
[/SIZE]
5 ay olucak 2022 evrak takip sitesinde gözükmüyor . arayıp bilgi alabileceğim numara varmı ?

0312 458 12 05 - 10 - 15 - 20 bu numaralardan ulaşırsın

mendoz bendede durum aynı aramadığım yer kalmadı cvp şu devredilmiş alt yapı oluşmamış bu yüzden aksamalar varmış falan filan .bimere dilekçe yazdım 2 defa cvp geldi bana işleme alındı incelenip adresinize bildirilecek dendi 2 cvpta aynıydı kasım ayında ilk dilekçeyi yazmıştım şubat sonu yazdım bide cvp verdiler ama sonuç yok.sürekli işleme alındı deniyor ama kayıt hala bulunamıyor evrak takipte.yani ne yaparsan yap nereyi ararsan ara nereye şikeyet edersen et sonuç 0 ben bunu anladım.

arkadaşlar konunun muhatabı ilçelerdeki sosyal yardımlaşma vakıfları değil bilğiniz olsun

sosyal yardımlar genel müdürlüğü ile onlar ilğileniyor çünkü ilçe vakıflarının alakası yok

arkadaşlar ben SGK nın bilgi edinme bölümüne şöyle yazdım 2022 maaşına başvurdum hiçbiyerden cvp alamıyorum halen kayıt bulunamadı diyor evrak takipte diye.cvp şu...
[SIZE=2]Cevap[/SIZE][SIZE=2]:[/SIZE][SIZE=2]Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2]Birimimize göndermiş olduğunuz Başvuru Formu incelenmiş olup, içeriğindeki bilgilerin BAŞBAKANLIK Kurumunu / Bakanlığı'nı ilgilendirmesi nedeniyle anılan Kuruma / Bakanlığa gönderilmiştir.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2]Bilgilerinizi rica ederiz...... başbakanlığamı yollanmış pek anlayamadım yardımcı olurmusunuz.[/SIZE]

Başvurunuzu değerlendirmeye almışlar onun haberini veriyorlar. Sorunuzun cevabı daha sonra gelecek size...

arkadaşlar 2022 evrak takipten 5 ay oldu halen gözükmüyor . bugün annem malmüdürlüğüne sormuş . ordakiler maaş bağlanmış demişler . ödeme emri gelicek gelmezse zıraat bankasına sorun demişler . evrak takip sitesinde gözükmüyen olayı nasıl bağlanmış diyorlar onu anlamıyorum . yarın i bizzat kendim gidip sorucam . belkide bu işler aile bakanlığına baglandığı için ssk nın evrak takip sitesinde gözükmüyor olabilir mi ?

mendoz sgk 2022 evrak takipte gözükmesi gerekir banada 2022 maaşı alan bi arkadaşım bankaya sor dedi fakat sanmıyorum yanlış bilgi gibi gözüküyor.umarım biran önce maaşlarımız bağlanır . . .

yarın mal müdürlüğüne gidip öğrenicem ayrıntılı . buraya yazar haberdar ederim gönül hanım .

evet mendozz yanlış bilgi cvbın için tşkler ayrıca.bekliyeceğiz başka çare yok şanssızlık bize vurdu el değiştirmesi 2022 nin hayırlısı nediyim.

maliw inşAllah maaşın bağlanır bence yüzde 99 bağlanır zaten .bir yıllık toplu maaşını alırsın

AMİN destiny inşallah iyi dileklerin için tşkler.

Üst Alt