Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Eylül 2022 aylıklarının ödenmesi

Yüzde 80 benim.rapor.1840tl iki aydır almıyordum 2 aylık alcan allah nasip.ederse

Ben engelli ayligi alıyorum. Yeni evlendim eşim alınan ilaçlardan ve muayeneden faydalanabilirmi .

maaş kesilmişti temmuz zamlı maş alınamadı ağustos da tekrar onaylandı ama hala devlet de reddedildi feshedildi yazıyo güncelleeme ne zaman olur 2 hafta oldu ayrıca temmuz maşı da alır mı

Arkadaslar elektrik destek odemesi guncel olan varmi ? Ne zaman guncelleniyor

Temmuzda gelen zamlar nedeniyle gelir sınırını aşan biri ne yapmalı? Maaş yatmış gőrűnmekte. Çekmesem kuruma bildirsem başka bir şey yapmam gerekirmi? Onlar bankadan geri alırlar mı?

Bildireceğim ama bildirmeden őnce bilgisi olan arkadaşlarımız varsa diye sormak istedim. Bilgisi olan olursa bilgilendirirse sevinirim.

Maaşın yatmış görünüyorsa yardımın durumu devam ediyor yazıyorsa çek bişey olmaz

Osmansaid

Gelir sınırını aştığından sonra geri ődemesini isteyeceklerinden dolayı çekmeyi dűşÅ±nműyorum ama maaş yattığı için kuruma nasıl iade edeceğimi bilmiyorum ben kuruma bildirsem onlar yatırdıkları gibi hesaptan geri çekerler mi onu merak ediyorum.

Fatma8i

gelir durumu aştığını nereden biliyorsunuz yeni birşeymi aldınız ev arsa işyeri vs. ...gelir durumu aştıysa otomatik 2 hafta içinde para hesapta iade alınacak birşey yapmanıza gerek yoktur.

%98 engelli oğlumun engelli aylığı fecen 2340 lira yatmıştı bu ay 1800 kusur yatmış.Gecen ay neye istinaden belirttiğim tutar yapmışken bu ay 1800 yattı anlamış değilim var mi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar?%90 üzeri maaş alanlar ne kadar alıyor?

Arda t

Farktan dolayı yani herkes geçen ay zam farkını aldığı için öyleydi.Oğlunuz bu sene engelli statüsüne geçmediyse bunun Ocak ve Temmuz aylıklarında böyle olduğunu biliyor olmalısınız.

Son düzenleme:
Fark hiç bu kadar bariz olmamıştı belki de bu yüzden dikkatimi çekmemiştir.Bir yanlışlık olduğunu düşündüm cevabınız için tşkler...

Merhabalar,benim bir sorum olacak ,7 Haziran'da 2022 de 2022 sayılı kanun engelli maaşı başvurusu yapmıştım ,bugün 6 Eylül hala maaş yatmadı ,fakat ağustosun sonundan beri e devlette devam ediyor yazıyor ,toplu mu yatacak bu gecikme normalmi bilen var mı tşk.

Omer1234

Ödemeniz hazır yazısı var mı peki ya da ptt kamu ödemelerinde görünmüyor mu? Evet başvuru tarihiniz göz önünde tutulacaktır.

Ödemenin durumu kısmı - boşluk şeklinde devam ediyor yazıyor ve PTT ödemelerde çıkmıyor ama ben hiç almadım.ödeme hazır yazmıyor ,aile desteklerinden 500 lira yattı bugün ödeme hazır yazıyor onda ,onun yüzünden yatmıyor olabilir mi ?

Omer1234

Yok ondan dolayı yatmıyor olamaz. Çok büyük bir ihtimalle sizin onay sürecini henüz tamamlamamışlar lakin devam ediyor yazdığına göre oldu olacak kıvamda. İsterseniz il sosyal yardım kurumuna giderek detaylı bilgi alabilirsiniz.

bizim maaş 3 ağustos da kesildi gelir testi aştığından. yeniden başvuru yaptık e devlette 26 ağustos ödeme durumu devam ediyor yazıyor. Ağustos alamadık eylül maaşı bugun sorduk yatmamış ekimde dedi toplu artık bilemiyorum toplu verecekler mi kesin

Ekim maaşları güncellendi mi

Sayın hoşçakal görüyorum ki 2012'den beri bu forum'dasınız 2022 engelli aylıklarının e-devlet üzerinden sosyal yardım bilgileri sorgula kısmından ya da PTT kurum ödemelerinden güncellenip güncellenmediğini kontrol edebiliyorken buradan diğer insanlara sormanız çok tuhaf amacım sizi kırmak değil ama biz engelliler böyle tuhaf davranışlar sergilersek engelli olmayan insanların nezdinde aciz duruma düşeriz o amacınız konuyu güncel tutmak ise onu bilemem ama buradaki diğer kullanıcılar da zaten e-devlet'ten güncellendiğinde yazıyorlar haberi olmayanlara bildiriyorlar eğer siz foruma girebiliyorsanız e-devlet sitesini de uygulama üzerinden veya web tarayıcıdan girebilirsiniz

ARZU NUR YILMAZER

e devlette ilgili kişi maaşı gelir testinde iptal oldu ağustos ta hala e devlet üzerinde görülmüyor vakıf onaylanmış dedi ama e devlette güncelleme yok o yüzden sordum

Bana aylık 800 tl ödeme ve dogalgaz ysrdimi için sosyal yardımdan memurlar geldi .sorular sordular ve onaylandı. Ayda aylık hariç 800 tl sosyal destek alcaksiniz dediler ve dogalgaz yardimida alçaksınız dediler .Ne zamana alabilirim .bilgi sahibi olan varmi acaba

Üst Alt