Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Eylül evde bakım aylıkları ödemeleri!?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Eylül ayı evde bakım maaşları güncellendi ödemeler 15inde başlıyacak Eylül maaşı diyoruz ama alınacak maaş Ağustos ayının ödemeleridir

Şimdi baktım e devlette Güncel değil hala sistem hatsı yazıyor.

Bundan sonra bütün herkesin maaşı 15 inde mi yatacakmış acaba.mesela benimki 10 unda yatıyodu geçen aya kadar

İzmirde hala güncel değil. Ödeme başlangıç 1.08.2022 bitiş 31.08.2022 yazıyor. Ha dersiniz biz zaten ağustosun maaşını alacağız ondan öyle yazıyor, ama eskiden ödeme tarihi de yazıyordu. 13.09.2022 gibi. Bence daha güncellenmedi yada yeni geçilen sistemde e devlet üzerinden böyle görüntülenecek.

Bu nasıl iş arkadaş, bizimkiler hala geçen ay ödenmesi gereken maaşı alamadılar yeni maaş zamanı geldi. Bakanlığı aradım ilgili birimin telefonunu buldum 1-2 saat uğraşarak ilgili kişiye ulaştım söylediği “bazı maaşların ödenmesinde sistemsel sıkıntı çıktı bilgi işlem çözmeye uğraşıyor, hak kaybınız olmayacak falan filan…” nasıl bi hataymış da çözememişler anlamadık valla. Cimere şikayet etsek faydası olur mu acaba…

Maaşı e devlete güncel olan varmı evde bakım maaşı

İstanbul da güncel ama ne zaman yatar Allah bilir!!!

Bende hala geçen ayın gözüküyor ve bakicinin yakınlığı isim yeri boş bide normal yazıyor orda kesildmi acaba anlamadım ki

Bende de durum aynı. Hala geçen ayın bilgileri var. İzmir

Bende de geçen ayın bilgileri var hala o yüzden sordum teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için

Arkadaşlar bu alınacak maaş Ağustos maaşı olduğu için geçen ayın bilgileri var ve Eylül ayı daha çıkmadı birde bakıcı yakınlığı yazmıyor diye böyle şeylere takılmayın orda bakıcının adı soyadı yazıyor yakınlığın pek önemi yok bakımı kim yapıyorsa para ona yatıyor

Gaziantep güncel ayın kaçında yatar acaba
maaşların yatma günü belli değil şayet edevlette herkesin ödeme günü ayın 31 i görünüyor ama yarından itibaren yatmaya başlayacak benim Manisa sosyal hizmetlere sordum hesapları yarında itibaren kontrol edin dediler

Hala sistem hatası uyarısı var güncellenmemiş.yavaş yavaş oluyor sanırım.

E devlet de geçen ayın ki görünüyor Eylül güncel değil

Fatma mehmet

Sanırım dediğiniz yanlış. Çünü bir aydan bu yana son ödenen maaş bölümünde aynı şey yazıyor. Ağustos ayı yani. Ayrıca bildiğim kadarıyla devlet genelde önceki ayın değil sonraki ayın maaşlarını verir. Dolayısıyla alacağımız maaş ağustosun değil eylülün olacaktır.

Maltepe İstanbul a bağlı bölge bölge yatmıyor mobil uygulama dan baktık İstanbul yatmamış

Üst Alt