Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 gelir hesaplaması yapılırken giderler neye göre belirleniyor?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Yeni konu açmak istemediğim için buradan soruyorum. 2022 maaşı hesaplanırken giderler dediğimiz şeyler nelerdir mesela ve standart bir fiyat var mıdır? Yani mesela 3 kişilik bir ailenin faturaları şu kadardır gibi varsayılan rakamlar var mı?

giderler derken kira gazın faturan eve giren maaş ne kadar mesala 4 kişilik aile ne kadar mutvak masrafı ne kadardır onların belirli bi fiyat listesi vardır herhaalde başvurun kaybetcek bişeyiniz yok ki bunlara takılmayın benin arkadaşım bağlattı babasının maaşı var 10 tarla var kahvesi var ev kendilerinin ve maaş alıyo

Ben başvurdum zaten ama merak ediyor insan işte. Bir de bir kaç örnek okudum çok karışık hesaplamalar. Şimdi benim babamın 800 tl emekli maaşı var evde 3 kişiyiz toplam başka da gelirimiz yok ev kendimize ait. Bu durumda maaş bağlanma olasılığını merak ediyorum.

bende başvurdum ama reddedildi.23 yaşında öğrenciyim . evde 5 kişiyiz ev bizim değil babamın 838tl emekli maaşını gerekçe göstererek reddeddiler.. bimere itiraz dilekçesi gönderdim cevap olarak yine aynı cevabı tekrardan yazıp yollamışlar... kişi başına düşen gelir 115,97 tl olması gerekiyormuş bizde 167,60 düşüyor .. aynen böyle yazmışlar.

ben de 23 yaşımdayım ben de öğrenciyim :) ev bizim ve biz evde 3 kişiyiz hiç umutlanmayayım ben o zaman

Kardeşim senın üstüne bişi olmasın. şansını dene. Ev Bızımdı + babam memur idi 2008de bağlanmamıstı. ama ben 2010da bi daha başvuru yapayım dedim. :D ne komik ki onaylandı:D uzun bekleme sonucu 9-10 ay sonra Evrak sitesinde Maaşın bağlandığı yazıyodu 2500 tlde toplu ödeme ohh misss. neyse ben parayı 1 ay sonra yanı sitede qözüktüksen 1 ay sonra gittim 2500 tlyi paşalar gibi çektim. sonrada işe girdim özel sektör maaşı durdulmasın ıcın yazı yazdım. :) bağlanabilir şansını deneeee

Merhaba arkadaslar , daha önce burada 2022 maaşı için başvurduğumu yazmıştım. Bugün kaymakamlığa gidip sordum, onaylanmış ve hesabıma 1004 tl yatırılmış :)

bykardelen sen ne zaman başvurmuştun 2022 maaşına ?

yaa bende mart ayında basvurmustum evraklar işleme alınmıştı sonra sydv aktarım flm oldu ben gittim ocak ayında sydv gittim orda ılk basvuru tarıhı bılgım flm cıktı ama benı yenı genelgeye aldılar maaşımı baglamadılar bu nasıl bir iş yaa 1 sene oldu

Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. İş yoğunluğu hiç yok neredeyse. Senin başvurduğun yer şehir merkezi ise işlemler geç yürüyor olabilir. Ama merak etme çıkarsa ilk başvurduğun günden hesaplanıp yatırılıyor tüm maaşın.

Üst Alt