Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 için alınan sağlık kurulu raporunu başka nelerde kullanabilirim?

eser37

Üye
Konular
63
Reaksiyonlar
1
arkadaslar benim %80 oranında raporum var. rapor gecerlilik süresinin sürekli yazan yerine x işareti koymuşlar. bu işaret raporumun sürekli olduğunu ve her zaman gecerli olacağını mı gösterir?..

ağır özürlü yazan bölüme ise boş bırakmışlar. bu agır özürlü olmadığım anlamına mı geliyor?

ben bu raporumla anneme bakım parası alabilir miyim?

hım bir de raporun arka yuzundeki Diğer: (Açıklayınız) bölümündede 2022 yararlanmak için yazıyor bu yazı yüzünden örneğin; vergi indirimi emeklilik,vs gibi işlemlerde sorun cıkar mı raporu yeniletmek gerekir mi yoksa şimdiki %80 lik raporum her yerde gecerli mi?

cewaplarınız için teşekkürler...

Evet, Sürekli alanı "X" ise sürekli demektir. Raporu her zaman kullanabilirsiniz.

Hayır, "ağır özürlü" ibaresi yoksa evde bakım aylığı için bir işe yaramaz rapor. O ibarenin olduğu yeni rapor almanız gerek.

Vergi indirimi için kullanabilmeniz şansa bağlı. Bir kurum sevkiyle almışsanız raporu, defterdarlık kabul edebilir. Şans...

Kural, rapor hangi değerlendirmeleri içeriyorsa o işlemler için kullanılabilmesini söyler...

bülent abi ben raporu kendim kişisel isteğim üzerine 2022 den yararlanmak için almıştim kurum sevk etmedi...bir sitede yazılana göre , 2022 maaşı için bu raporu istediginizde kullanabilirsiniz, bu raporu maalesef vergi indirimi emeklilik gibi kısımlarda kullanamazsınız. yazıyor.
Hastane sağlık kuruluna başvurup vergi indirimi ve emeklilik için ayrı ayrı iki rapor istediginizi belirtirseniz ikisi için ayrı ayrı raporu bir kez sağlık kuruluna girerek alabilirsiniz, ancak emeklilik için sağlık kurulu raporu için zaten size vermezler bağlı oldugunuz emeklilik kurumuna gönderirler yani bag-kur yada skk nereye bağlıysanız raporu o kuruma yada işyerinize gönderirler, maalesef 2022 için alınan rapor bu kurumlarda geçmez elinizdeki rapor 2022 harici kullanılmaz. yazıyor dogru mu?

Raporda ne yazıyorsa o doğrudur.
Emeklilik için evet, sgk sevki şart.

Üst Alt