Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 için Aralık'ta başvuru yaptım. Ne kadar ödeme alırım?

İbo2747

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kalem abla basvurum olumlu sonuclandi. 05.12.2017. Basvuru tarihim% 52 raporum. Mart ayinda odemeni alirsin dediler. Ne kadar odeme alacam. Bide şöyle bi soylenti var ilk basvuru yapiliginda 2500 civari alirsin diye.dogrumu bu.

İbo2747 alacağın miktarın hesabını bir hafta içinde yapacağım inşallah ablası:) ama önce 2018 yılı 2022 aylık miktarlarını hesaplamam gerek bunun için. bir hafta içinde tüm veriler netleşince ben de 2022 aylık miktarlarını hesaplayıp yayınlayacağım. sonra da gelip senin mart'ta alacağın paranın hesabını yapacağım. biraz sabır...

İbo2747
başvuru tarihin: Aralık
rapor oranın: % 52

başvuru tarihin Aralık olduğuna göre aylık başlangıç tarihin 1 Ocak.
bu durumda Mart'ta, Ocak + Şubat + mart dönem aylığı (mart,nisan,mayıs) olmak üzere 5 aylık toplam 1995,74 TL alacaksın.
NOT: tam miktarı: 1995,74602 TL

İbo2747 mart'tan sonraki ödeme dönemi haziran'dır ablası. haziran'da alırsın.

2022 aylıkları üçer aylık peşin olmak üzere şu 4 ayda ödenir:
mart'ta: mart dönem aylığı (mart,nisan,mayıs)
haziran'da: haziran dönem aylığı (haziran,temmuz,agustos)
eylül'de: eylüm dönem aylığı (eylül,ekim,kasım)
aralık'ta: aralık dönem aylığı (aralık,ocak,şubat)

haziran'da 1197,44 TL alacaksın : https://www.engelliler.biz/forum/20...sina-dusen-aylik-gelir-siniri-belli-oldu.html

1 Temmuz 2018 tarihi itibariyle 2022 aylıkları tekrar artacak. dolayısıyla eylül 2018 dönemini 2 aylık farkla birlikte zamlı alacaksın.

İbo2747

Evet şimdi ocaktan itibaren maaşlar zamlı oluyor eğer Ocak'ta almazsan martta 2 maaş toplu alırsın ve 2500 civarı olacak. Geçmiş olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

canengin çok emin yazmışsın ama arkadaşımıza baştan başa yanlış bilgi vermişsiniz. yukarıda benim verdiğim cevap doğrudur.

Ablası şimdi bakıcı aylıklarında gün ay hesaplanır ona göre ödeme yapılır. 3 aylık maaşlarda 1 ay hesaplanmaz tam maaş hesaplanır. Bende öyle aldım. Ocak'ta başvuru kabul edilmişse 2500 alır diyorum. aralık ve mart aylıklarını 2 tam maaş olarak alması lazım. Zaten haftaya maaşlar yatar inşallah öyledir arkadaşımıza fazla çıksın.

[FONT=sans-serif]Benim başvuru ağustos ama Eylül geçerli oldu.bir sonraki maaşa kaldı. 2 maaş tam aldım 2560[/FONT]

Ben 2 defa öyle aldım yarım maaş yoktur tam maaş veriliyor.aralık ve mart dönem mAaşlarını alır diye biliyorum.inş yanılmam

@canengin anlaşıldı. yanlışta ısrarcısın.

arkadaş aralık'ta başvurdu. başvuru tarihini takip eden ilk aybaşından itibaren ödeme yapılır. yani arkadaşın aylık başlangıç tarihi 1 Ocak'tır ve ona 1 ocak'tan itibaren ödeme yapılır. bu konuyu kafadan ayzmıyorum. kanun ve yönetmelik böyle emreder.

sen agustosta başvurmuşsun. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 eylül olur. o yüzden sana eylül dönemi (eylül,ekim,kasım) ve aralık dönemi (aralık,ocak,şubat) olmak üzere altı aylık (ya da senin deyiminle 2 tam maaş ) ödendi.

İbo2747

Slm. E devletin varsa maaşlar ordan gözüküyor merak ettim benim dediğim gibi 2 maaşmı yoksa kalem ablanın dediği gibimi alacaksın. Maaşlar e devletten yatırılmış. Ama gününde çekecez. Bakın ne kadar yatırılmış sonra burdan cevap yazarsanız sevinirim inş 2 maaş alırsınız

Kalem 1995.75 tl ödeme yaziyo e devlette. Verdiginiz bilgiler icin teşekkür ederim.

iyi günlerde kullanın geçmiş olsun Allah şifa versin

Üst Alt