Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 için ev ziyaretine gelen memur nelere bakacak?

olcan

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
sormak istediğim bizim evde hiç LCD tv yok LCD tv alırsam 2022 sosyal inceleme için geldiklerinde sorun yaratırmı şuan 2022 maaşım alıyorum

Eşya herhangi bir sorun yaratmamaktadır, artık günümüzde icra daireleri bile eşyaları alamamakta.

Onların denetim yapma amacı, doğru yerde oturuyor musunuz?, Evde engelli gerçekten bulunuyor mu? Vs gibi nedenler. Eşya konusunun tamamen uydurma olduğu bir gerçek. Ha yapan memurlar var ama 2. inceleme istediğinizde maaşınız hemen bağlanıyor böyle bir durumda dahi (eğer şartlar yerine getirilir ise).

Bunu da sosyal yardımlaşma ve dayanışma kurumunda yer alan yöneticiden (çok iyi birisidir kendisi) öğrendim.

eşyaların problemlik durumu eve gelen görevli memurdan meura değişiyor misal benim kıl nakliyat dediğim tip memursa gelen eşya problem olur çünkü o kıl nakliyatçılar kraldan daha kralcıdır kıskanclıklarıda vardır bende yok ama engelli maaşı almak isteyende var diye kıskanır birşekilde kıllık yapar sizde yenıden incelem istersiniz bağlanır o baska ama bu aradaki süreçde bozulan moraller can sıkıntısı kıl naklıyata edıln küfürlerın günahı vs vs sizi üzecektir bu kıl naklıyatlar varya kendılerıne yalvarılmasınıda sever aman abi sensin işte kolaylık yap öyle değilde böyle desenızde k n knlığini eder
not: konu sadece 1 tv ise bişi olmaz

Gelen memur evi didiklemiyor, nereye buyur edersen oraya oturur, kaç kişisiniz, ne kadar para giriyor eve, nasıl geçiniyorsunuz gibi şeyler soruyor sadece. Sigara içiyorsanız içtiğinizden bahsetmeyin sormaz da zaten büyük ihtimalle. Bir şeye bakmıyor kısacası, burda ne var şurda ne var diyen memur varsa da zaten psikopattır normal değil, sapık da olabilir.

:):):) sapık veya manyak ta olabilir dikkatli olun

Engelli ziyareti

Arkadaşlar bir arkadaşım 4 gün önce 18 yaşına geçti ve işlemlerini başlattı ve dediler siz gidin biz memurları alıp glicez evi kontrol için dediler ama 6 gündür daha gelmediler ne zaman gelirler gelmeleri uzun sürüyor mu şimdiden teşekkürler...

Vakfın yoğunluğuna göre 15 gün içinde gelebilirler veya insiyatif kullanıp hiç gelmeyebilirler

Arkadaşlar,
Sosyal inceleme için gelen memur, komşularımıza veya muhtara filan bizim hakkımızda herhangi birşey soruyor mu?

alcapone1233
gelenlere göre değişiyo.sormuolar ama soranlar da çıkıyo.geldiklerinde evde bulunmanız gerekıo çünkü evde bulamazlarsa daah çok komşuya soruolar. ya da heç bişi yapmayıp dogrudan başvurnzu reddediolar.evde olmak tüm riskleri ortadan kaldıro

bende başvurdum 2022 maaşına bizim evede gelip bakacaklar aslında evimiz sosyal hizmetlere 5 dk ama henüz gelen giden olmadı...
peki eve gedikten ne kadar zaman sonra maaş bağlanıyor... ??

GÜNEY_666 aynı soru için forumda başlık acilmiş. Sanirim maksimum 1 ay icerisinde baglanir. Internette bu koni hakkında bilgi var. Google yaz bulursun

alcapone1233

ben bundan yaklaşık 10 yıl öncede maaş alıyordum maaş bağlatmak için 7 -8 ay bekledim bende hala sistem aynı mı diye sordum...

Üst Alt