Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 için ilk aylık ödeme 19 Aralık. Ne zaman alırım maaşı?
o konuda birşey diyemeyecegim ama siz evrak takip sitesinde yazan sicil numarasını yazıp kimliginizle beraber ziraat bankası özel işlem kısmına bi gidip kontrol edin eger yoksa ödeme emrini bekleyeceksiniz ne kadar sürede gelir bilemiyorum ama umalım erken gelsin
siz bankaya gidip sorun olumlu yada olumsuz neticeyi bu başlık altında bildirin eger para yoksa ödeme emri elinize ulaştıgında yine bize bilgi verin diger arkadaşlarımızda bilgi edinmiş olurlar
ben ödeme emri olmadan aldım ama 70 gün sonra aldım bankadan sicil numaramla siz 0312.4581036..40,ka,kadar olan tlf,ları ara para onlay yatmışsa sicil numaranla alırsın ben aldım
toplu paramı bugün aldım yeşilkart"la ilgili herangi bir evrak vs gelmedi?
19 aralıktan bu yana bekledigim ödeme emri nihayet bugün geldi toplu paramı aldım fakat bilgi mektubunda yeşil kartla ilgili herangi birşey yazmıyordu yeşil kart bürosu benden hangi belgeleri isteyecek? yardımcı olursanız sevinirim