Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Kasım evde bakım aylıkları ödemeleri!?

emreefe

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Kasım ayı e devletten görünen var mı?

Giriş yaptım bu tc numarası üzerine evde bakım maaşı bulunamadı yazıyor. Kesilmiş olabilir mi? Hiç Bi şey anlamadım. Normalde hata falan yazardı. İlk defa böyle oldu.

Bendede aynı yazıyor demekki yani inşaALLAH kesilme gibi bi durum yok

bizde de aynı genel bi problem sanırım haziran zammından sonra sistemi bir türlü oturtamadılar

Kayıt getirilmedi, TC numarasına ait başvuru yol diyor.

Kayıt getirilemedi sorgulanan tc kimlik numarasına ait basvuru yok diyor.Gece gece sinirim bozuldu kesilmiş olabilirmi acaba her hangi hır sebep de yok ama anlamadim

inşaALLAH güncelleme hatasıdır aksini düşünüyorum da bakım maaşını kaldırmış olabilirler mi TC numarasına başvuru yok demesi aklıma bunuda getiriyor inşaALLAH korktuğum gibi olmaz

Nereden aklınıza geliyor bu komplo teorileri,bakım ödemelerini niye kaldırsınlar,maaşlar niye kesilsin ))
Bende 2 aydır kayıt yok diyor günü gelince alıyorum ödeme mi.Sistem güncellemesi varmış ondan dolayı böyle.Stres yapmayın kendinize

Komplo teorisi derken. Daha önce sistem guncellenirken kayıt yok ibaresi vardı şimdi kayıt getirilemedi bu tc kimlik numarasına ait basvuru bulunamadı gibi bir not çıkıyor herkes bu yüzden tedirgin ve daha önce de çeşitli sebeplerden maaşlar kesildiğinde buna benzer şekilde notlar çıkıyordu sorgulandiginda.

Bende aynı yazıyor. Dün Sosyal hizmetleri aradım. Kayıt getirilemedi vs. yasıyor acaba kesildi mi diye sordum. Sistemden baktı . Aktif görünüyor dedi.

E devleti kontrol edelim, normal yazan olduğunda buradan bilgi versin.

Kardeşim%80 ağır engelli raporu süresi bitmeden yeniledik fakat tam bağımlı yerine kısmı bağımlı işaretleriyle ve evde bakım maaşı kesildi bu durumu nasıl düzeltebiliriz

Rapora itiraz edebilirsiniz artık tam bağımlı kolay kolay vermiyorlar itiraz edin tekrar aynı sonuç çıkarsa yapacak birşey yok Allah yardımcınız olsun biryerden veriyorlar biryerden kesiyorlar

Arkadaşlar evde bakım aylığı niye kesilsin zaten bu ödemeyi UNICEF karşılıyor böyle asılsız şeylerle moralinizi bozmayin. 12 sinden sonra yatmaya başlar

İstanbul güncel olan varmı halen Kayıt Getirilemedi! Sorgulanan TC Kimlik Numarasına ait Başvuru Bulunamamıştır!
diyor

Bursa’da guncellenmiş ama biz ilk defa bu ay para yattı eşim geçirdiği rahatsızlık sonucu 100/100 raporlu 5 kişilik aileyiz yatan ücret 1.398 TL burda bir yalnışlık var değil mi?

Kabul edilen tarihiniz neydi ona göre hesaplarlar evde bakımda ilk önce bakım sonra maas

Bursali
17 ekim ama e devlette ayın tarihini 1inden 30 una yazmışlar 17 sinden hesaplarsak bile 5 kişiye az değil mi?

Bunun kişiyle alakası ne herkes aynı parayı alıyor size

13 günlük para yatmış buda normal yani

Bursali

Hım bilmiyorum ki toplamda ne kadar yatıcak herkes ne kadar alıyor bize denilen kişi sayısına göre yatırıldığıydı.

Üst Alt