Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaş alıyorum. Kredi kartı alırsam maaşım kesilir mi?

Konular
44
Reaksiyonlar
0
Benim eşimle iki maaş alıyoruz.730TLx2 1460TL kredi kart World kredi kayıt istiyorum 2022 maaş kesilir mi?

hayır 2022 maaşın kesilmez? ama yerinde olsam kredi kartı çıkarmazdımmm

ben 2 kredi kartı çıkardımmm çıkardağımıda bin pişman oldummm.

kredi kartı çıkardığınız için aylığınız kesilmez ama kredi kartı harcamalarınızda muhtaç olmadığınız izlenimi uyandıracak tutarlar olduğu tespit edilirse aylığınız kesilebilir; sydv bankalara yazı göndererek bankadaki durumunuzu sorabiliyor. ama normal günlük kullanımda kredi kartı hiç bir problem olmaz.

​sen bilirsin mecitkara67 çıkar ama kesilirse niye kesildi deme :D

kredi kartı lükse giriyor 2022 kriterlerinde lüks olan şeylerden dolayı maaş kesilebiliyor.

Kredi kartı nedeniyle maaş kesilmez. Kredi kartı lüks değildir. Kullanmaya özen gösterirseniz de oldukça yararlı bir şeydir.

Ancak kredi kartı harcamanız aldığınız maaşın çok üzerine çıkarsa dikkat çekebilir.

Kart alabilirsiniz ama harcamalarınıza dikkat edin. Zaten limit olarak maaşınızın çok üstünde bir limit vermezler.

Kart Kullanımıyla ilgili bir kaç öneri:
- Taksitli alışverişleriniz aylık ödeyeceğiniz miktarı aşmasın
- Ödemelerinizde borcun asgari kısmını değil, tamamını ödeyin
- Asla nakit para çekmeyin.

Metepe cok dogru ben kredi kart World istiyorum.1 haftaya yapı bankası gidecem kredi başvuru

Üst Alt