Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaş evrak takipte 'Gereği yapıldığından arşive kaldırıldı' anlamı nedir?

azad175

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler.Yaklaşık evrağımda 2 yıldır bir işlem yapılmıyordu maaşta almıyordum.Bimere başvurdum daha cevap gelmedi yalnız başvurduktan sonra aşağıdaki işlemler yapıldı.Şu andaki durumum nedir ? Maaşım kesilmiş mi ya da maaş bağlayacaklar mı ? Bir şey anlıyamadım.Yardım ederseniz çok sevinirim.

iyi gunler. Yaklasik 2 hafta once bimerle iletisimde bulunduk.2 bucuk yildir islem yapilmayan evrakta bimere mesaj gondererek asagidaki islemler gerceklesmis durumdadir.Bu durumda AYLIK MAASIMI toplu sekilde alabilir miyim ve raporumda 3 yildir cikmis durumdadir.Bu maasim baglandiginda toplu olarak gelecek mi yoksa aktif olduktan sonra mi basliyor.3 yildir bosuna mi bekliyorum ve maasim ne zaman baglanacaktir.Sizlerden cevap bekliyorum.Iyi forumlar...

iyi forumlar...

Adı
:
AZAD
Soyadı
:
ALTINKAYA
T.C.Kimlik No
:
Emekli Sicili
:
928120385
Vasi Adı
:
Vasi Soyadı
:
Emekli Nevi
:
SAKAT
Durumu
:
İŞLEMDE
Aylık Durdurulma Tarihi
:
Aylık Durdurulma Nedeni
:
TANIMSIZ
Değişiklik Tarihi
:
Durumu
:
Yazışma Tarihi
:
Yazışma Durumu
:
Belge Açıklama Tarihi
:
Durumu
:
Rapor Tarihi
:
Rapor Açıklama
:
İşlem Tarihi
:
İşlem Açıklama
:
Ödeme Tarihi
:
Ödeme Durumu
:
Online Ödeme Tarihi
:
Online Ödeme Tutarı
:
0.0
Online Ödeme Açıklama
:
Son Maaşı(1 Aylık)
:
Aylık almamaktadır.

Evrak Açıklamaları
Havale Yeri
Evrak Tarihi
Varide No
İşlem Tarihi
Açıklama
DİYARBAKIR
31.07.2012
13590888
02.08.2012
Evrak sisteme kaydedildi.
DİYARBAKIR
31.07.2012
13590888
02.08.2012
Evrak işleme alındı.
DİYARBAKIR
31.07.2012
13590888
03.08.2012
Gereği yapıldığından arşive kaldırıldı.

maaş bağlanmak üzere ama AKTİF yazdıktan sonra bağlanır

2022 yönetmeliği'nde ilgili bölüme göre 2022 başvurusu için evrakları ilgili birime teslim ettiğiniz tarihi takip eden ayın başından itibaren aylığın birikmeye başlaması lazım. Hele bir süreç işlesin ve tamamlansın, eğer başlangıç tarihi konusunda hakkınızı yerlerse, itiraz eder, gerekirse dava açarsınız.

Aylık başlangıç tarihleri
MADDE 12 – (1) Aylık başlangıç tarihi;
a) Aylık bağlanmasına karar verilenlere ödenecek aylığın başlangıcı, ilgililerin başvuru formlarının mahalli maliye teşkilatında veya il müdürlüklerinde kayda geçirildiği tarihi,
b) 2 nci maddenin birinci fıkrasının (d) bendi kapsamına girenler için Kuruma başvurularının kayda geçtiği tarihi,
izleyen aybaşıdır.

bilgileriniz icin tesekkurler ederim oncelikle ama anlamadigim ya 2 bucuk yildir bekliyorum bu 2 bucuk yilda surec islenmemis ona sasiyorum bu nasil bir istir kardesim anlamiyorum yani insani magdur duruma dusurmek bu kadar cokmu hoslarina gidiyorr...

Üst Alt