İyi günler.Yaklaşık evrağımda 2 yıldır bir işlem yapılmıyordu maaşta almıyordum.Bimere başvurdum daha cevap gelmedi yalnız başvurduktan sonra aşağıdaki işlemler yapıldı.Şu andaki durumum nedir ? Maaşım kesilmiş mi ya da maaş bağlayacaklar mı ? Bir şey anlıyamadım.Yardım ederseniz çok sevinirim.
iyi gunler. Yaklasik 2 hafta once bimerle iletisimde bulunduk.2 bucuk yildir islem yapilmayan evrakta bimere mesaj gondererek asagidaki islemler gerceklesmis durumdadir.Bu durumda AYLIK MAASIMI toplu sekilde alabilir miyim ve raporumda 3 yildir cikmis durumdadir.Bu maasim baglandiginda toplu olarak gelecek mi yoksa aktif olduktan sonra mi basliyor.3 yildir bosuna mi bekliyorum ve maasim ne zaman baglanacaktir.Sizlerden cevap bekliyorum.Iyi forumlar...
iyi forumlar...
iyi gunler. Yaklasik 2 hafta once bimerle iletisimde bulunduk.2 bucuk yildir islem yapilmayan evrakta bimere mesaj gondererek asagidaki islemler gerceklesmis durumdadir.Bu durumda AYLIK MAASIMI toplu sekilde alabilir miyim ve raporumda 3 yildir cikmis durumdadir.Bu maasim baglandiginda toplu olarak gelecek mi yoksa aktif olduktan sonra mi basliyor.3 yildir bosuna mi bekliyorum ve maasim ne zaman baglanacaktir.Sizlerden cevap bekliyorum.Iyi forumlar...
iyi forumlar...
Adı | : | AZAD | Soyadı | : | ALTINKAYA |
T.C.Kimlik No | : | Emekli Sicili | : | 928120385 | |
Vasi Adı | : | Vasi Soyadı | : | ||
Emekli Nevi | : | SAKAT | Durumu | : | İŞLEMDE |
Aylık Durdurulma Tarihi | : | Aylık Durdurulma Nedeni | : | TANIMSIZ | |
Değişiklik Tarihi | : | Durumu | : | ||
Yazışma Tarihi | : | Yazışma Durumu | : | ||
Belge Açıklama Tarihi | : | Durumu | : | ||
Rapor Tarihi | : | Rapor Açıklama | : | ||
İşlem Tarihi | : | İşlem Açıklama | : | ||
Ödeme Tarihi | : | Ödeme Durumu | : | ||
Online Ödeme Tarihi | : | Online Ödeme Tutarı | : | 0.0 | |
Online Ödeme Açıklama | : | Son Maaşı(1 Aylık) | : | Aylık almamaktadır. |
Evrak Açıklamaları | ||||
Havale Yeri | Evrak Tarihi | Varide No | İşlem Tarihi | Açıklama |
DİYARBAKIR | 31.07.2012 | 13590888 | 02.08.2012 | Evrak sisteme kaydedildi. |
DİYARBAKIR | 31.07.2012 | 13590888 | 02.08.2012 | Evrak işleme alındı. |
DİYARBAKIR | 31.07.2012 | 13590888 | 03.08.2012 | Gereği yapıldığından arşive kaldırıldı. |