Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaş İptal Ettirme Nasıl Yapılır?

ibrahimozt

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Öncelikle Merhaba arkadaşlar
Bir konu hakkında size danışma ihtiyacı duydum, bizim komşunun bir oğlu var 21 yaşında ve çocuk 2022 aylığı alıyor 3 aydan 3 aya ve bu çocuk devlet hastanesine şirket aracılığıyla işe girdi temizlikçi olarak.
Maaşını nasıl iptal ettirebilir. Ya da aralık ayında yatacak maaşını çekmesse kendi kendine kesilirmi maaşı yardım ederseniz sevinirim.
kendisi bilgisayar kullanamıyor o yüzden ben yardımcı olacağım.
Kalem ablam da burdaysa onunda yardımı olursa çok iyi olur iyi forumlar sağlıcakla kalın :eek:

Dilekçe örneği :

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Pirimsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü
Yaşlılar Sosyal Güvenlik Dairesi Başkanlığına

..... sicil nosu ile almakta olduğum 2022 maşımın sigortalı olarak işe girmem sebebiyle kesilmesini istiyorum.

Bilgilerini ve gereğini arz ederim.

Adı Soyadı
imza
Sicil no:
T.C no:

Göndereceğiniz Adres: Karatepe, Sakarya Cad. No:2, 66100 Yozgat Merkez/Yozgat

word formatı olanı yokmuydu acaba elden mi verecek bunu bilgin varmı ? teşekkür ederim tekrar

Elden verirseniz daha iyi olur ya da Posta yoluyla iadei taahhütlü olarak gönderin.. size kalmış birşey..

bulunduğumuz ildeki SGK binasına götürecek değilmi ?

znWoLB.png

Bu şekilde düzenledim nasıl olmuş bunu yazıdıcıdan çıkartıp doldurmasını isteyeceğim ve sgk bbinasına gitmesini söyleyeceğim en azından bir yardımımız olsun çocuğa

Evet.. gitmek istemiyorsa posta yoluyla göndersin.. düzenleme güzel.. tarih atmayıda unutmayın..

bulunduğunuz il veya ilçedeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfında ilgili birimden 5 dakikada yapabilirsiniz bildirmede geç kalınırsa ceza gelir. illaki posta ile yapacaksanız dilekçeyi fotokopi çektirip onaylatın ve mutlaka iadeli taahütlü yollayın.

çocuk yarın [FONT=sans-serif]sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gitse olurmu arkadaş sgk ya vereceksiniz dilekçeyi dedide kafam karıştı ?[/FONT]

Üst Alt