Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaş miktarları güncellenmiş

Konular
18
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar edevlet te 2022 maaşları güncellenmiştir benim yüzde 41 raporum 1059 tl gözüküyor

1.589,46 TL ödemeniz hazırdır

günü dolmadıgı icin cekemiyoruz degilmi

Bende daha gözükmüyor??

Herkesin aynı gün mü güncelleniyor yoksa farklılık gösterebiliyormu? Ben cumaları yansıyor diye biliyorum ödeme yapılmadan önceki cuma.

2022 haziran maaşı e devlette görünen var mı şuan

2022 haziran ödemesi e devlette gözüken varmı şuan yoksa yarın mı güncellenir

Benim guncellemede gozukuyor ama cekebiluyormuyuz bankamatikten

5 de dogum 1985

Bi ekran görüntüsü alıp ekleyin buraya bakiyim ben

Ben telden giriyorum guncellemelere baktim paraniz hazir.1589.1 odemeniz hazir diyor gunundemi cekilcek yoksa simdimi

Haziran dönemi mi gözüküyor ama o var eğer haziransa ayın 5ini bekleyeceksiniz

Selamın aleyküm Merhaba arkadaşlar maaşı çeken var mı ??

henüz cekemezsiniz gününde cekersiniz yada postane erken yatırırsa erken cekersiniz iş artık postanede
güncelleme olmamış arkadaşlar baglı bulundugunuz sosyal yardım derneği postaneye henuz göndermemiştir bi kaç gün bekleyin e devlette gözükmesse baglı bulundugunuz il ilçedeki aile sosyal yardıma gidiniz geregini öğreniniz

Maaşların hepsi yansıdı mı e devlete yansımayan varmı

Arkadaşlar maaşların hepsi yansıdı mı e devlete bilgisi olan varmı yansımayan varmı

yigit512 senin iş eylül'e kaldı ablası. şimdiye kadar e-devlette ödemenin görünmesi lazımdı. eylül'de tüm ödemelerini toplu alırsın artık.

mart 2017 de başvurmuştum onaylanmış fakat 6 aylık ödeme yapıyor?! Anlamadım neden haziran temmuz ağustos döneminide ödüyor(bir yanlışlıkmı var) ??!

edevlet te 2022 özülü maaş nasıl öğrenilir

arkadaşlar edevlet şifresine girerek nasıl 2022özürlü maaşımı sorgularım yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt