Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaş yeniden inceleme uygulaması..?

Emre Demir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
" Merhaba arkadaşlar 2011 tarihinden beri 2022 maaşından yararlanıyorum, bir hafta önce evime gelen mektupla rapor ve kimlik bilgileri ile müracat etmem istenmiş. Bugün kaymakamlığa gidip başvurdum, bana raporumun yenilerek tekrardan incelenmeye tabi tutulacağımı söylediler.Yine tanık olduğum bir kişiyede aynı şeyler söylendi bu konu hakında bilgisi olan varmı ? Yeni çıkan yönetmelikle maaşların kesileceği söyleniyordu bu konuda bir gelişme varmı ?

@Emre Demir bizde alıyoruz bize ekimde geldiler milliemlak ve tarım ilce müdürlüğünden bize üzerimizde ne var ne yok diye bir inceleme istediler bizde verdikleri formları doldurt tuk ama raporla ilgili bi şey söylemediler maaşımız devam ediyor senin raporun süreklimi sosyal incelemen yapıldımı

Ali 1234
Merhaba benim raporumda geçerlilik süresi ibaresinin yanında herangi bir bilgi düşülmemiş yani sürekli ibaresi yok 2011 den bu yana 2022 maaşından yararlanıyorum sosyal incelemem 2011 de yapılmıştı. Bir hafta önce evime gelen mektupta rapor aslı ve kimlik bilgilerimle yeniden başvurmam gerektiği yazılıyordu, Aynı zamanda maaşlar artık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına devir edilmiş ve 2022 sayılı kanunun 1 ve 8 maddesinde yapılan değişikliklerden dolayı işlemlerin yürütülmesi için bu bilgilerin güncellenmesi gerektiğini söylediler bize ve yeniden rapor istediler tekrar inceleme yapılacakmış sanırım,

Bi akrabimizinda raporu ayni şekilde 1993 tarihli sürekli rapor ama 2012 de yeni düzenleme gelmiş galiba 2012 öncesi raporlar mal müdürlüğü tarafından ankaraya gonderiliyormus .eski raporda sürekli ibaresi olduğu halde kurum yeniden rapor istedi .yeni tarihli rapor olmasi gerekiyor diye .böyle bi düzenleme varmi arkadaşlar ?

Evet 2022 maaşı alan kişilerde raporu sürekli olup 5 yılı aşkın sürede maaş alan kisilerde kurum yeniden rapor isteyebilir

Raporunuz sürekli ise kurum sizden Rapor isteyemez sürekli
ömür boyu demektir benimde Raporum sürekli 2010 da Aldım
6 seneyi geçti Rapor istiyemezler çünkü Raporum sürekli

hatta sürekli Raporlar ömür boyu geçerlidir diye kanun çıkmıştı
kalem Abla daha iyi bilir konuya el Atarlarsa kalem hanım bu
konularda uzman

benim sürekli 2007 tarihli ve istemediler adı üstünde sürekli her yere şikayet edin

Arkadaşlar sosyal yardımlaşma vakfından gelen mektupla başvurduğumda yeniden rapor için hastahaneye sevk edildim. Anladığım kadarı ile bu rapor sadece benden istenmemiş, gördüğüm kadarı ile benim gibi çok sayıda kişi aynı şekilde rapor için sevk edildi yine sevk edilmek için çok sayıda dosyada hazırda bekliyordu, 2022 yasasında yapılan değişiklikler sonucu yeniden inceleme yapılacak sanırım. Umarım maaşımız kesilmez

Benimde süreklidir evet yazıo
2010 da aldım
ben sordum yenilimeye gerek yok dedi memur
5 senede bir

Aynen mirhat Adı üstünde sürekli Rapor ömür boyu geçerlidir
eğer kurum yeni rapor isterse kabul etmiyoruz Bimere şikayet
ediyoruz çünkü Raporumuz sürekli kurumların yeni rapor isteme hakkı
olamaz

birde kanun Açık Açık söylüyor sürekli raporlar verilmiş haktır diye
yalnışım varsa düzeltin

Benim raporumda sürekli 2006 da aldım bende sordum gerek yok dediler yenilemeye. Zaten yukarıdaki arkadaş raporunda sürekli yazmadığını söylüyor. Zaten sürekli olmayan raporları belli sürelerle yeniliyorlar. Bu yeni birşey değil.

peki sürekli ibaresi işaretli olan raporların herhangi bir yenilenme süresi var mı arkadaşlar yani 5 yılda bir yenilenmesi gibi bir durum söz konusu mu ?

Hayır sürekli saglik raporlarının 5 yılda bir yenilenmesi söz konusu değil. Böyle bir şey yok sadece söylentiden ibaret.

Söylenti değil alfa arkadaş benim eşimin de raporu sürekli olmasına rağmen yeni rapor istedi sdv müdürü bizde yeniledik

Raporda bir eksiklik veya başka bir durum olabilir. Ondan isteniyordur ama, 5 yıl'da yeni rapor isteme şartı yok.

Üst Alt