Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alan engellilerin sigortasını devlet yatırmalıki engellilerde emekli olsun

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
625
Reaksiyonlar
315
Şöyle bişey olmalı kim ne der bilemiyorum.
*2022 engelli maaşı olan engelli birey sigortalı bir işte çalışamıyor (eee gizli gizli çalışmasında açmı kalsın baktıklarını açmı bıraksın)

SoruYORUM: O ZAMAN NEDEN engelli kişilerin SİGORTASINI DEVLET YATIRMIYOR. Onlarda insan, onlarda TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI değilmi, onlarında hakkı değilmi.

OLACAKişmi: BEN SANA MAAŞ VERECEĞİM eee SEN SİGORTALI 1 İŞTE ÇALIŞMAYACAKSIN bunu devlet diyor. AÇIKÇASI BÖYLE OLMASINI BENİM DOSTUM, EŞİM, KAPI DOSTUM İSTEYEMEZ.

ENGELLİLERDE EMEKLİ OLSUN, EMEKLİ OLABİLSİN.

Biz engellileri el üstünde tutmalıyızki, bilmeliyiz
YAŞAYAN HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYIDIR.

2022 maaşı alan zaten SGK ya bağlı
Emekli gibi
Daha ne istiyorsun başkan

Zorro 2022 alan emekli gibi değil,

2022 yardımı her an kesilebilir

2022 alan kişi ölürse eşi ve çocukları varsa onlar alamıyor.

Özel hastaneden yararlanamıyor.

Son düzenleme:
@alfa

Tam da yaramıza parnak bastın. Teşekkür ederim.

Herkes düşüncesini açıkça dile getirsin.

Evet, 2022 yasasından faydalananların sgk primini devlet ödeyip emekli olmalarına imkan sağlaması gerekir. Böylece ilerde engelliler, erken emekli edilebilir ve sosyal yarım kurumunun yükü hafifler SSK tarafından emekli maaşı alabilirler. Hükümet hep kısa vadeli düşünüyor, ileriyi hesap etmiyor...

Bence bu konuyu açan arkadaş çok haklı devlet engellileri ileri vadede emekli ederse daha iyi olur ama hiç sanmıyorum çünkü devlet engellileri düşünse önce 433 tl maaş vermez bunla yetin demez ikincisi bayramda verilen ikramiyeden muaf bırakmaz

Bursaspor

ENGELLİLERİN ÇOK HAKKI YENİYOR doğrusu.
AÇIK AÇIK DİLE GETİRİN:::::::::::::::BURADA KONUŞUYORUZ.
KİMLER NE DİYECEK DAHA HEP BİRLİKTE GÖRELİM ARKADAŞLAR...

Ben ne yapayım bilemedim kekemeyim ve kalp hastasıyım %55 raporum var kira 650 tl işe baslasam 1600 tl maas verecekler çalısamadıgım için banka takibindeyim maas kesilebilir 433 tl maas verseler bile kira parası degil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt