Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alan kişi otomobil alırsa maaşı kesilir mi?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba iyi günler arkadaşlar bir yakınım bakıma muhtaç rapor oranı % 90 hem özürlü maaşı ve bakıcı maaşı almaktadır.bu şahıs özürlü aracı almak istiyor .eğer arac alırsa kendisine verilen özürlu ve bakıcı maaşı kesilirmi şahıs aynı zamanda yeşil kartlı eğer araç alırsa bakıcı maaşı,özürlü maaşı,yeşil kartı iptal olurmu bilgisi olan arkadaşaların bilgileri paylaşması

yeşil kartı iptal olur
2022 maaşı tartışmalı ama kesilebilir.
evde bakım maaşı iptal olmaz zira benim böyle bir arabam olduğu halde maaşımı bağladıar.

engelliyim 18 yaşını geçtim ailemin üstünden bağkur veya ssk sgk neyse yararlanamıyorum diyelim. bir işte çalışmıyorum veya çalışamıyorum doğal olarak yeşil kart çıkarması gerekmiyormu. bu engelli kişinin arabası olursa neden yeşil kartı kesilsin anlamıyorum:confused: 2022 maaşı alabiyorsa yeşil kartıda devam etmeli. yeşil kart yok şuan sgk oldu. sgk yı ararsanız daha mantılı olur. 2022 maaşı niye tartışmalı taşınmazlardan gelir elde etmiyorsa maaş alabilir. engelli

araba alımında belli bir yere kadar mesela cüzi bir rakamlı araba ise kesilmez 2022 engelli maaşı evde bakım maaşı zaten kesilmez ssk yani eski adıyla yeşil kartlıymış orası muamma resmen :) kesilmez diyoruz kesiliyor kesilir diyoruz kesilmiyoda olduğu oluyo bunun en doğru ve kesin cevabını dilekçe ile kuruma sormak en azından oradan alınacak cevapla elinde belge olur kişinin bir sorun yaşanırsa

Üst Alt