Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alan kişi Sosyal Yardım da alabilir mi?

fkrtce

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaşlar. bir kaç tavsiyem olucak. bu konuyla ilgili burda bir çok paylaşım ve yorum ları okudum.

1. 2022 den yararlanan nakli yardım ala bilirmi. cevap alabilir.
2. nasıl alabilir. cevap memurun iyisine denk gelerek.
3. memur suratsız yol gösterip başındanmı sağıyor. cevap orda ilgili alakalı memur bul. olmuyor diye geri dönme. gerçekden ihtiyacın varsa.
4. kaymakamlık harici. zabıta binalarında da sosyal yardımlaşma var bilmeyenler için bilginize.

diyceksiniz bu konuyu niye açtın. tanıdık vasıtasıyla iş görüşmesine gitdim. kaydımı aldı. durumumu anlatdım. sosyal yardımlaşmaya gönderdi. gitdim konuşmaya başladık memurla çokda yoğun değildi. diğer memurlarda geldi sohbet muhabet derken gırgır şamata :) yada benim şansıma kira ve gıda yardımı aldım. ve iş sözü. dediğim gibi memurun iyisine denk gelir gerçekden ihtiyacın varsa kendinide ifade ede biliyosan. 2022 maaş ı engel olmuyor yardım almanıza. saygılar.

Üst Alt