Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alan kişi Vakıf aylığı da alabilir mi?

VELI07

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba öncelikle teşekkürler . Size bir konuda bişey sormak istiyorum ilginizden dolayı sağolun. Benim 2000 doğumlu %90 üzeri oranında raporu olan bir kızkardeşim var. Kardeşim 2022 maaşından 3 ayda bir olmak üzere yararlanmakta annem için ise evde bakım aylığı almakta. şimdi soruma gelince bu aylıklardan yararlanan bir kişi vakıflar genel müdürlüğünün vermiş olduğu muhtaçlık aylığından yararlanabilir mi ? çok teşekkürler ...

VELI07;

2022 yani 3 aylık maaş alanlar vakıflar g.m. maaşından yararlanamazlar ya o ya diğeri fakat vak. genel. müd. maaşı herkese bağlanmaz her ilde sınırlı sayıda kontenjanı var alanlardan çıkan yada ölen olursa ancak o zaman yer açılır yani maaş kontenjanı.

@VELI07
muhtaçlık aylığı bağlanma şartlarında şöyle bir madde var kanunen bakacak bir kimsesi yok ise siz kanunnen bakmakla yükümlü olduğunuz için olmaz

VELI07 merhaba kardeşim. vakıf aylığı alamazsın 2022 den yararlanıyosan. ancak dilekçe verirsen iyide memura denk gelirsen. nakli yardım alırsın. hane içinde gelir seviyesi azsa kesin alırsın ama vakıf aylığı alamazsın.

O da zor olacağına göre teşekkur ederim

Vakıf aylığı alman için hiç bi yerde ne ad altında olursa olsun gelirin olmayacak

Üst Alt