Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alan kişinin kredi çekme olasılığı var mı?

karli19

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
kalemablacım merhaba lütfen yardımcı olabilirmisin rica ediyorum... annem ve teyzem 3 ayda bir 2022 den engelli maaşı alıyorlar. peki herhangi kredi çekme olasılığı varmı? annem 980 tl teyzem ise 1470 tl alıyor.

Engelli maaşına hiç bi banka kredi vermez/vermiyor, çünkü engelli "maaşı" degildir engelli parasal "yardim" olduğu için.

teşekkür ederim cevabın için enes75. desene yine hüsran yine çıkmaz :(

İnsiyatif kullanıp verenler olduğunu duydum ama 2022 engelli aylığı sabit bir gelir olmadığından pek yanaşmazlar.

Benim yapı kredi bankasından kredi kartım var. 2022 maaşını teminat göstererek almıştım. Arada bir bankadan arayıp 9, 10 bin lira kredi teklif ediyorlar. Yüksek bir miktar olmasa da bir miktar kredi alınabiliyor

arkadaşlar bir kredi kartınız varsa sürekli düzenli ödeme yapıyorsaınız icralık durumunuz olmadıysa borçlarınız kredilerinizi zamanıda ödüyorsanız banka yüksek miktarda olmasada kredi veriyor ben kullandım kredi bankanın birazda insafına kalmış

Üst Alt