Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alana konut kredisi veriliyor mu?

Tugayözbilginnn

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 2022 maaşım var bankadan ev kredisi cekıle bılıyormu bılgısı olan varmı kısacası engellıye ev satın ala bılmedım ıcın desdek verıyorlarmı

2022 maaşının kredi alırken etkisi olmuyor ben bir kaç banka ile görüştüm kredi notun yüksek ise veriliyor kredi ama devlet destegi olan ev kredisini bilmiyorum o nasıl

haliloz

Bende bı kaç kısıden duydum ondan yazdım bılgısı olan varmı dıye engellıye ev ımkanı saglıyormus

Bende duymuştum toki 'den ev alına biliniyormuş düşük taksit ile araştırmadım devletin ne gibi desteği var bilmiyorum

2022 maaş alan kişi ihtiyaç kredisi kullanabilir ziraat bankası engelsiz destek paketi var konut kredisi için bazı bankalar verebiliyor buda hayli güç ve çok zor

Ödeyebileceğinize inanıyor ve ıspatlayabilirseniz, banka da isterse elbette kredi kullanabilirsiniz. Bu konudaki tek karar noktası bankanızdır.

devran29 adlı üye var burada ona veremediler bilgi alabilirsiniz o üyeden eminevim de kerdi çeken arkadaşlarım vardı 2022 maaş ile .......

Engelli 2022 maaşı ile kredi alınabilir mi?

Arkadaslar alan varsa yazsın bılgısı olan paylasırsa sevınırım

Üst Alt