Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alanlardan sürekli raporlar yeniden isteniyor!?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu gün sosyal yardımdan aldıgım bilgiye göre mal müdürlüğünden yardımlaşma kurumuna devir olmuş ben 13 yıldır maaş alıyorum maaşın kesilir dediler bana acilen sosyal yardımdan bilgi alınız yeni raporlar değil sürekli eski raporlar rapor istendi benden sizde bi sorun maaşınız kesilmesin raporlar sosyal yardıma işlenicekmiş antin kuntin iş cıkardılar gene galiba 3 aylık bi durum söz konusu ama bu 3 ay ne zaman başladı ne zaman bitecek bilmiyorum SAYGILARIMLA bilginize

mka arkadasın yazdigi boyle bir durum varmi.benim bildigim gecen yillarda zaten mal mudurlugunden alinip sydvye verilmisti zaten.

Öyle bir şey yok,
Arkadaş yalnış bilgi veriyor,yada kafası karışmış...
Şu linkte bütün bilgiler mevcut.

siz yeniden rapor vermişsiniz galiba vermeyenler için diyorum maaşları kesilmesin diye yoksa yanlış bilgi verme maksadım yok sosyal yardım bana yeniden işlenecek dedi aktarma oldu falan filan dedi yoksa kesilir maaşın dedi 13 yıldır hiç rapor vermedim dier yorumlardada 3 ay falan bişeyler okudum hem bilgi edinmek hemde bilmeyen arkadaşlar varsa durup dururken maaşları kesilmesin diye yazdım

MADDE 15 – (1) Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten önce 18 yaş üstü engelliler için düzenlenmiş sürekli ibareli sağlık kurulu raporlarıyla belirlenmiş olan tüm vücut fonksiyon kaybı oranları geçerli olup bu oranlara dayanılarak sağlanmış istihdam, eğitim, sosyal destek ve yardım hizmetlerinin sürdürülebilmesi için süreli raporlarda rapor süresinin bitimine kadar kurumlarca rapor istenemez. Sağlık kurum ve kuruluşları tarafından 4760 sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununun 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinin uygulamasında, 1/8/2002 tarihinden önce alınmış sağlık kurulu raporları ile süresinin bitmesine altı aydan az kalmış sağlık kurulu raporları hariç yeniden rapor düzenlenemez...

şizofrenix sizin demis oldugunuz 2022 maası daha once mal mudurlugu tarafindaydi.fakat 5 ila 10 sene once sydvye zaten gecti yani sizin deyiminizle yardimlasma diyelim.senin mevcut raporun suan zaten sydv dedir ve eklemeyi zaten merkezi sistem olarakta yapabilirler benim bilgim bu.bu konu hakkinda daha iyi bilgisi olup paylasim yaparsa sevinirim

Üst Alt