Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alıyorum. %85 oranlı yeni raporumu kaymakamlığa vermeli miyim?

Tugay789

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Söyle açıklayım ailevi hiper kolesterol hastasıyım 2009 belli hemaferez bölümünde ldl yukseklıgınden dolayı bır makıne var ona gırıyorum
yaklaşık 7 yıl önce 2022 maaşı ıcın müracaat yaptık ve kabul edıldı sımdı ıse yeni bir rapor aldım aldığım raporda 2022 yazmıyor eskı raporuma göre maaş alıyorum oran %85 eskı rapor yeni raporda aynı ve sürekli yazıyor her ıkı raporda yani diycem su ki yeni raporu kaymakamliga vermesem sorun olur mu

bilgisi olan cevaplarsa sevınırım

Suan 1 ay oldu maaşımı alıyorum eskı rapor uzerınden bende bu yeni raporu sorun yaparlar dıye yeniden 7 ay sonra tekrardan çıkartırım 2022 diye olurda ev adresı degıstırıcek olursam eski raporu yırtım yeni bi rapor isteyecek kaymakamlık heralde genede bilgi icin cok saolun teşekkür ederim

Tugay789

Zaten 5yılda 1 rapor değiştirme zorunluluğu getirmiş, %40 üstü rapor ise ve muhtaçsan ister şimdi ver ister taşındıktan sonra. Bir sorun olmaz benim bildiğim.

Tugay789 şimdi sen canın sıkıldı yeni rapor mu aldın rapor aldığını söylüyorsun neden aldığını yazmamışsın raporumu sydv vereyim mi diyorsun bu soru cevaplanacak bir soru değil yani ortamada bir sorun yok senden rapor isteyen yok sorun çıkaran yok durup dururken niye rapor alıyorsun burda okadar insan rapor alamazken sen burdakilere hava basıyorsun

Eski raporu yırtıcam demişsin. Bu ne bolluk böyle :)

Üst Alt