Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alıyorum. Başka bir sosyal yardım alabilir miyim?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
mrhb 2022 maşı alıyom eşim in okuma yazması yok aldığim maş 3 ayda bir olduğu icin hemen hemen yetmiyor sosyal yardımlasmadan muhtaclık yardımı gıbı buna benzer yardımlardan bırınden yararlana bilirmi bize yardımcı olun

muhtaclık

2008 yılında evlendım eşim okuma yazması yok bir işe giremiyor bn 2022 maaşi alıyom sera hastasıyım 3 ayda bir alıyom maaşi oda yetmıyor acaba eşim fakır maaşi gibi sosyal yardımlardan biri ni alabilirmi madur durumdayız bize yardımcı olun

okuma yazması yoksa temizlik çay gibi işlerde çalışabilir fabrikadda çalışabilir...
ayrıca okuma yazma kursları var ona yazdırabilirsiniz

engelli kadrosunda çlaışıp en azından her ay asgari ücret alırsınız

Bulunduğunuz ildeki Kaymakamlığa bir dilekçe ile başvurmanızı öneririm...
Gelir tespitinin ardından en azından yakacak, gıda gibi yardımlardan faydalanabilirsiniz...

kac yere başvurdu olmadı bnde isterim kendimiz kazanalım ama olmadı eşim kac yere başvurdu ama hic bir cvp yok 2008 de bn bir sera kurummunda calıştım 48 gün sigorta göstermişler sera nöbeti gecirince bni hemen cıkardılar bnm emekli ola bilirmiyim

O zaman eşinden, dostundan destek isteyip triportör türü bir araç edinip (taksitle de almak mümkün) işportacılık yapacaksın hocam başka çaresi yok... O eve ekmek girmezse aile içi huzursuzluk da eksilmez...

Üst Alt