Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alıyorum. Eşim emekli olamadan vefat etti. Dul maaşı alır mıyım?

seher60

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar eşim 2012 ocakta kaybettim,kendim % 91 engelliyim ve 2022 den faydalanıyorum,geçim şartları çok ağır biliyorsunuz,dul maaşı bağlansa bana 1857 günü var eşimin bana ne kadar maaş bağlanır,yoksa 2022 maaşımdan az ise hiç uğraşmayacağım, bilgisi tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini bekliyor saygılarımla.konuya duyarlı arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden bu hafta içinde bu konuyu çözelim arkadaşlar karar vermem gerekiyor...

Başınız sağ olsun.

Bence eşinizden bağlanacak dul maaşı 2022'den fazla olacaktır. Ayrıca eşinizden dolayı yaşam boyu garanti sağlık güvenceniz de olacak.. Ben olsam dul maaşındna yararlanmak için bir an önce başvuru yapardım...

teşekkür ederim bülent bey yarın gidip müracaat edeceğim.benim çevremde kimse yok böle ben tahmini ortalama maaşlarını merak ediyorum ama sitede bulamadım.

seher60;

Değerli Seher hanım öncelikle Allah sana sabır versin,başın sağ olsun,Allah vefat edene rahmet eylesin geride kalanlara baş sağlığı versin.Allah kimseyi başsız-dayaksız bırakmasın.Gelelim soruna sana dul maaşı bağlanır yerinde olsam hiç durmam hemen başvururum,çünkü alacak olduğun dul maaşın daha yüksek olacak hem sağlık sigortan olacak.Benimde 1816 günüm var ama ben emekli olamadım,çünkü doğuştan engelliyim.Ama içim rahat hiç değilse eşim yararlancak gözüm arkada kalmayacak eşimden habersiz vasiyet hazırladım çok güvendiğim birine emanet ettim ben öldükten sonra gerekli işlemleri başlatacak.
En kısa zamanda sizde hemen gerekli başvuruyu SGK'ya yapın

Üst Alt