Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alıyorum. Eve görevliler gelmiş. Sorun olabilir mi?

Superparka

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar geçen çarşamba günü benim evime kaymakamlıktan bir görevli geldi. O gün ağır bir grip geçirdiğim için uyanamadım ve konuşma fırsatı bulamadım maalesef. Ama sağolsun annem görevliyle konuşup bütün sorduklarını cevaplamış ve çalışıp çalışamayacağımı da sormuş. Acaba maaşım tehlikede mi. Sormamın sebebi geçenlerde çalışma bakanı sosyal yardım alanların durumlarının yeniden değerlendirileceğini çalışabilecek durumda olanlara 3 kere iş önerileceğini ve reddedenlerin tüm yardımlarının kesileceğini söyledi. Haberi olan varmı acaba? Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Herkese iyi akşamlar.

İş teklifi olur kabul etmezsen keserler diye bir durum olamaz, eger iş istersenirse yardımcı olmak içindir. Uygun bir iş bulma gibi

Superparka bahsettiğin konu sosyal yardım yararlanıcılarının istihdamına ilişkin yönetmelik kapsamıyla ilgilidir:https://www.engelliler.biz/forum/ev...skin-yonetmelik-sonrasi-evde-bakim-maasi.html
2022 aylıkları ve evde bakım aylıklarıyla alakası yoktur bu konunun.

sigortalı değilsen ve hanede kişi başına düşen aylık gelir 423,58 TL üstünde değilse 2022 engelli aylığın kesilmez rahat ol. çalışabilecek durumda bile olsan, çalışmadığın sürece 2022 aylığın kesilmez.

Kalem
Sağolun kalem hanım en azından içim ferahladı. Ama yinede bir iş bulmam lazım. engelli maaşı ile nereye kadar

*veli*
Veli kardeşim sende çok sağol. Eğer yapabileceğim türde iş önerirlerse hayır demem artık.

Devlet istihdama önem veriyor iş kuracak olanlara faizsiz kredi, vergi indirimi vs tüketen değil üreten, ürettiğini tüketen bir Türkiye için

Üst Alt