Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alıyorum. Evlendim. Maaşım artar mı?

32TR

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
S.a arkadaşlar bu konuda bilgi sahibi olan yardımcı olabilirmi acaba 2006 yılından bu yana kanser rahatsızlıgımdan dolayı % 85 sürekli raporum var ve 2022 maaşı almaktayım suan 1334 tl maaş almaktayım 2 ay önce evlendim sorum şu evlendikten sonra müracaat edilip maaş %50 farklanıyor diye duydum bu bilgi dogrumudur eger dogruysa ne kadar maaş alırım ve nereye muraccaat etmem gerekiyor not: eşim engelli değil maaşı yok sosyal guvencesi yok ve çalışmıyor ev hanımı . Şimdiden tşk ederim

karıştırma onuda kestıırısın.

S.a arkadaşlar bu konuda bilgi sahibi olan yardımcı olabilirmi acaba 2006 yılından bu yana kanser rahatsızlıgımdan dolayı % 85 sürekli raporum var ve 2022 maaşı almaktayım suan 1334 tl maaş almaktayım 2 ay önce evlendim sorum şu evlendikten sonra müracaat edilip maaş %50 farklanıyor diye duydum bu bilgi dogrumudur eger dogruysa ne kadar maaş alırım ve nereye muraccaat etmem gerekiyor not: eşim engelli değil maaşı yok sosyal guvencesi yok ve çalışmıyor ev hanımı . Şimdiden tşk ederim

Allah kolaylık versin 2022 maşıyla evlendiysen pek söylenecek birşey kalmamış. Yukarıdaki arkadaş biraz haklı gibi :(

Bu konuda net bir bilgi sahibi arkadaş yokmu acaba?

Evlenince 2022 maaşının artması söz konusu değil

Üst Alt