Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alıyorum. İşe girdim ama bildirmedim.İşten çıkacağım 2022 maaşım kesilirmi

SAVAŞ75

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben 2022 maaşı alıyorum bu ay işe girdim herhangi bir yere bildirmedim ama işten çıkıcam memnun değilim maaş haziranda yatarsa ve ben çekersem bişiy olur mu cevaplarsanız sevinirim

Sigorta primin yatırıldı mı hiç? yatırıldıysa kaç gün yatırıldı?

Savaş ne zaman girmiştin işe çünkü primler aylık ödeniyor

SAVAŞ75; Sıkıntı olmaz bildiğim kadarı ile 90'günlük bir sigorta girişi problem yaratmıyor yani hesabınızı yapın buna göre

Savaş 8 nisanda sgk ya prim yattımı yatacakmı henüz yatmadıysa sakın yatırma veya yatıracakları engelle ozistar arkadaşımızın dediği 90 gün önceki yönetmelikle ilgili şu an 1 gün dahi sgk primi yatmışsa tespit ediliyor ve maaş durdurulup şartlara uymadığınız içinde geri ye yönelik borç çıkarılabilir.

sgk sitesinde aktif göründüğün anda maaş kesilir......yok öle hem çalış hem 2022 al nerde o yoğurdun bolluğu:cool:söleyinde bizde yiyelim...........;)

arkadaşım servet halit işten çıkcam diyorum 13 günlük sgk yatmış sorun olurmu

pardon ben sürekli çalışıyon sanmıştım kardeş kusruma bakma:cool:13 günden bişey olmaz....90 gün yatarsa maaşın kesilir 13 günden bişey olmaz............sen yinede sgk sitesinde aktif görünmemeye dikkat et......ne olur ne olmaz hani...........

bi sorun olmaz kardeş 90 günlük limitin var 90 günden fazla çalışman varsa borç çıkartırlar kafanı yorma

Savaş, daha önceki Yönetmelik gereği bir sene içinde 90 günü geçmemek kaydıyla sigortalı çalışmaktan dolayı aylık kesilmiyordu.
Şimdi yeni 2022 yönetmeliği yayınlandı biliorsun.
Vakıflar için yayınlanan 2022 vakıf kılavuzunu dikkatle inceledim lakin bu konu hakkında, nasıl uygulayacaklarına dair net bir bilgiye rastlayamadım.
SGk kaydı olunca maaş kesecekler gibi bir yorum oluştu bende. Lakin bu sadece bir yorum ve net bir bilgi değil.
13 gunluk sigortadan dolayı sorun çıkmaz diyorum. ama işte yukarıda saydığım nedenlerden ötürü de emin değilim.
Madem işte kalıcı değilsin. İşten çık ve bu durumu vakfa sor. 13 gunluk sigortalı olmandan dolayı aylık keserlerse yuh denir artık.
Ya da ALO 144'ü birisine arattır sordur. Sen arama. T.C. kimlik nosu isteyip bakıolar çünkü.
Birine arattır. Ya da vakfa birini gönder başkası adınaymış gibi bilgi alsınlar.

Yeni 2022 Yönetmeliğine göre uzun vadeli sigorta kollarında çalışanların aylığı kesilir çünkü. Burası net. Lakin senin gibi 13 günlük primle çalışıp sonra işten çıkanların durumuna nasıl bakacaklar merak ediyorum ben de.
Gelişmelerden haberdar et lütfen.
Ben de rahat bir zamanımda bu konuyu daha detaylı araştırırım.

Biz engeliler nedençalışırken maş almayalim 3 ayda 750 tl insana simit yese yetmez biraz sesimizi duyurmamiz lazim ya engellilere en az askari üçret kadar maş versinler yada çalişmalarına engel olmasınlar

İşe girdiğim tarihe kadar olan 2022 maaşımı alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar 2022 maaşı almaktaidim 5 martta ilk dönemi aldım 8 nisanda işe girdim 2022 nin marttan 8 nisana kadar olan 1 aylık kısmını alabilirmiyim

Üst Alt