Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alıyorum. İşe girdim ve sigortamı başlatacaklar. Ne yapmalıyım?

hamzo89

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba,ben %88 engelliyim ve şuanda 2022 almaktayım yalnız bir işe girdim ve sigortamı yatırmak istiyorlar.Sigartamı direk yatırcaklar ve maaşım otomatikman mı düşecek yoksa ilk ben dilekçe yazacagım;yazacaksam nereye yazacagım.bu süreçte neler yapmam gerekiyor,sigortamı ne kadardan yatırmalıyım.bana bu konuda detaylı bilgi verirseniz çok müteşekkir olurum.

2022 baaşını kurum kendisi kesmeyebilir bazen. Ama maaş alan kişi çalışmaya başladığında 90 gün içerisinde 2022 maaşını kestirmekle yükümlüdür.
http://www.engelliler.biz/forum/202...emeler-icin-dilekce-ornekleri-ve-formlar.html linkinden;
5. Aylıktan Feragat Dilekçesi Örneği 'ni kendinize göre düzenleyip Sosyal Güvenlik Kurumu, Primsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü, Tuna Cad. No:7 Kızılay - Ankara adresine gönderin garanti olsun ve bu süreçte yatırılacak 2022 maaşlarınızı çekmeyin..

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim yardımlarınız için.Peki en yüsek kaç liradan yatırılıyor benim ne kadardan yatırırsam daha iyi olur.

Üst Alt