Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 2022 den emeklı oldum %85 oranla, çalışmaya başlıycam maaşım kesilirmi? kesilmemesi için ne yapmam gerekir.
sigorta yapılırsa kesilebilirmiş öyle duydum
strong
2022'den emekli olunmaz. 2022 bir kanun numarasıdır ve 2022 sayılı kanun'a göre emekli olman mümkün değildir. 2022 sayılı Kanun için bkz: http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.2022.pdf
emeklilik 5510 sayılı yasa kapsamındadır. emeklilik işlemlerine de SGK bakar. sen de SGK'dan emekli değilsin anladığım kadarıyla.
eger %85 oranlı raporla birlikte vakfa (SYDV) gidip 2022 engelli aylığına başvurman sonucunda sana 2022 engelli aylığı baglandıysa, çalışmaya başladığın takdirde 2022 aylığın kesilir.
Selam abla ben 20 günlük sigortalı bir ışte çalıştım çıkışımı yarin verecem 2022 maaşım kesilir mi 20 gün için bide e devlette aktif diyor olur da cikarsa alirsam ilerde bir sıkıntı olur mu
Kalem abla ben 20 günlük sigortalı bir ışte çalıştım çıkışımı verdim 2022 maaşım kesilir mi veya çıkarsa alirsam ilerde bir sıkıntı olur mu lütfen cevap yazin