Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alıyorum. SGK'lı bir işe girersem maaşım kesilir mi?

sekercocuk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar ben zafer şimdi ben bi sigortalı iş buldum ve % 40 raporum var ve 2022 kanununa göre özürlü maası alıyorum sigorta baslayınca maasım kesilirmi ve cezai işleme girermi beni bilgilendirirseniz sevinirim

SOSYAL GÜVENLİK KURUM BAŞKANLIĞI PRİMSİZ ÖDEMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIZILAY/ANKARA başlığında maaşınızın kesilmesi için bir dilekçe yazın işe girenler biran önce gönderin derim ben. başıma gelenide anlatayım. iş kazasından dolayı sürekli gelir bağlandığından haberim yoktu bir duyumla 2022 ye gittim maaş aldım daha sonra iş kazasından emekli olacağımı öğrendim ve % 80 ile emekli oldum tabii maaşlar geçmişe yönelik verilince bende sevindim ama heves kursağımda kaldı dilekçeyi yazdım gönderdim verdiğim adrese bir yazı geldi ödenen 3.750 faizle istenen 5. 250 ne kadar itiraz ettiysem boşa söke söke aldılar bu parayı. bence fazla geç kalıpta faizlelrle uğraşmayım biran önce dilekçenizi yazın 2022 maaşınızı kestirin

Üst Alt