Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı almak için aldığımız raporla ötv indirimli araç alabilir miyiz?

m.kasap1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben kaymakamlığa başvurdum kardeşime maaş bağlatmak için beni hastaneye sağlık kuruluna gönderdiler, ben buradan aylık için rapor aldıktan sonra kardeşime bağlanacak maaşla ona taksitle araç satın almak istesem 1. araç aldık diye maaşı kesilirmi 2. aynı raporla araç alırmıyız yoksa ayrıca başka rapormu almamız gerekir

ötv için ayrı rapor çıkartmalısın bence

raporu çıkartmak çok zor zaten , arac alabilmek için tekrardan o çileye katlanılmaz herhalde..

2022 maaşı için aldığın raporla,Vergi indirimli rapor alamazsınız.Araç için yeniden Sağlık Kurulu Raporu almanız gerekmektedir.Alacağınız araç ticari ve kazanç getirmediği sürece 2022 maaşınız kesilmez.

benim anlamadığım ben kardeşime maaş bağlatmak için almaya uğraştığım rapor ayrıca neden ötv'siz araç alırken geçerli olmasın. sonuçta rapor rapordur ve ağır özür'lü ibaresi bulunuyorsa bence tekrar araç almak için ayrıca rapor almaya gerek olmaması gerekir.

Üst Alt