Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı almak için ayrı eve mi çıkmak zorundayım?

egos45

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
saçma değilmi sizce arkadaşlar 2022 maaşı almak isteyen kişi özrüne göre neyse bu maaşı almak için ayrı bir evemi çıkması gerekiyormuş ulan bu insan nasıl geçinir 3 ayda 1 alıcak zaten bu maaşı karargah adlı üye nerdesen çık dün sen dedin bunu içime kurt düşürdün

ayrı eve de çıksan baglanmaz sana. gelirin yok. kirayı nasıl ödeyeceksin. en az kira 300 tl ödesen borç ailenden alsan mesela. bir kişiye düşen aylık miktar için bu gider gelir gorunur ve sınırı geçtiğinden baglanmaz akıllı.
yahu once şu aylık baglanıyor mu baglanmıor mu gör. sonra aylık yetiyor mu yetmior mu ortalığı velveleye ver

ya abla öyle diyorsun ama sigortam yokki benim şimdi giderim sosyal ve yardımlaşmaya ordan ssk hastanesine heyete soksalar n ekadar gider muayene ücreti bilmiyorum hadi nöroloji için 20 tl ücret alır çok gitmesinden endişem param yok benim 20 30 tl le geziniyorum hep gitmesine gidicem bende maddiyat işte.

ya sen şu hanende kimler kalıyor ve gelirlerini bana yazsana bir. baban ne kadar aylık alıyor? hanede kaç kişisiniz? ev sizin m? bunları yaz aylık alıp alamayacagına bir bakayım ben. alamayacak durumdaysan boşuna hiç ugraşma.
bu kanuna gore senin harçlığın var mı yok mu bakılmaz. hanende kim varsa hepsinin geliri incelenir. ve hanede kişi başına düşen aylık geliğr 255,22 liraya eşit ve ustunde ise sana aylık baglanmaz.

burada ortalığı yıkana kadar git kanunu çıkaranlara ortalığı yık.
ortada bir kanun var ve kanun boyle olduğu sürece durum bu. kendini yırtsan kanun değişmedikçe sonuç alamazsın. durmadan başlık açsan burada, nafile!
onca soru sordun sana ne dedim. git vakfa başvur.
raporum yok dedin. sevkederler hastaneye dedim.
rapor alacak param yok diorsun git vakfa soyle bunu.

başka sorun var mı? öğrenmek istediğin tam olarak nedir? ayrı ayrı başlık açmak yerine tum sorularını bir başlıktan devam etsen...

burada hepimiz sadece bilgi paylaşıoruz. aylık baglama yetkisi kimsede hiçbirimizde yok. hepimiz vatandaşız.

var abla benim erkek kardeşim var onunda kolu sakatlandı ama bağlanmadı sosyal ve yardımlasmaya oda gitti olmadı oda tam bilmiyor gelir durumu diyor yav şimdi ona sordum o iyikide bağlanmadı bana diyor abi sana bağlanabilir belki ama ayrı eve cıkarırlar seni dior deli etti beni ben nasıl geçinecem ayrı evde benim babam emekli aylığı alıyor 900 mu artık tam bilmiyorum kardeşimede senin baban emekli demişler ondan sanırım okuyor babasından para alıyor ama ben ise 27 yasındayım babam para vermiyor bana bende şizofrenik hastasıyım napacam ben işyerlerinde çalısamasın sorun yasasın nolcak benim durumum hanede ben kardeşim annem ve babam yasıyor he diğerleri evlendi abim ablam ve kız kardeşim ev kendimizin 1 katlı yer ev baska gelirimiz yok tarladır arabadır mülktür yok.

aylık baglamadıkları kardeşin 18 yaşından küçük mü? eğer 18 yaşından küçükse evet, baban emekli olduğu için ona baglanmaz. sırf emekli babası olduğu için reddedilir. çünkü 18 yaş altı çocuk adına anne baba aylık alabilir ve onlardan biri emekli ise baglanmaz.
sen buyuksün. evde 4 kişi kalıorsanız babanın aylığını drde böldüğünde 255,22 lirayı geçmiorsa aylık baglanır sana.

hanedeki toplam gelir 1020, 88 lira altında olursa aylık baglanır size. baban bu kadar maaş almıorsa başvur.

ha bir de git şu vakfa başvur artık. aynı şeyleri yazıp duruyorsun. hep aynı şeyler. senin şizafrenim demenle olmuor bu işler. gidip rapor alacaksın. ha raporu nasıl alacam param yok diorsan hastaneyle halledeceksin bu işi. hastane sorun çıkarıorsa alo 150 bimer'i ara.

başka sorun varsa 2022 aylıklarıyla ilgili alo 144'ü ara. burada aynı şeyleri yazmanla sorunların hallolmuyor oldu mu?
ha sorunlarını anlatmak duyulmasını istiyorsan aile bakanlığı il/ilçe müdürlüğüne git.
hatta aile ve sosyal politikalar bakanlığını ara.
burada aynı şeyleri yazmakla olmuyor.

cevap veriyoruz hiçbir cevabımı gormuorsun yine tekrar aynı şeyleri yazıorsun. o kadar soru soran var. haftalardır cevap alamayanlar, bekliolar. onlar da cennette yaşamıor. hiçbiri zengin değil. herkesin durumu senden iyi değil yani.
herke sburada sorusunu soruyor öğrendiğini gidip uyguluyor.
sen hiç uygulamıorsun ancak yazıorsun bir şey yaptıgın yok ortada.

daha vakfa bile gitmedin.

tamam abla yarın gidicem sosyal ve yardımlaşma vakfına uğraşıcam artık bağlanıyormu bağlanmıyormu diye pek yazmam artık burda anca aklımda kalan kardeşimde diyor ben istemedim abi o aylığı banada bağlanırdı ben okuyucam sigortam olmazdı sora dedi ama ayrı eve bu evden gidersin ayrı ev tutarsın diyor o aylık bağlanırsa diyor.

psikiyatriye göründüm orda doktora anlattım ben işyerlerinde çalısamıyorum askerli zor yaptım gerek ayku olarak sorunlar yasıyorum bazen yırtınıyorum sacmaca hareketler yapıyorum dedim. o ise bana madem böle bişey var yatıralım seni dedi bende ya ben hem devletten yardım hem de ilaç tedavisi istiyorum dedim.
neyse bi baktım oda puan vermedi ya sasırdım sordum puanı heyet verecek dedi ama kağıtta ortada % 0 felan bişe yazıodu
en son heyete girdim ordada 4 doktor vardı anlattım askerliği zor yaptım iş yerlerinde calısamıyorum ayku olarak sorunlar yasıyorum ağlıyorum yırtınıyorum sık sık sacmaca hareketler yapıyorum bazen kimse olmadı zaman ufaklıktan beri var bende bu hastalık ve ben araç kullanamıyorum motorlu araç dedim çıktım
raporu alacam ama puan kaç verirler sizce kalem abla cevabın nedir?

heyete girdim artık 2022 maaşı için

heyete girdim ordada 4 doktor vardı anlattım askerliği zor yaptım iş yerlerinde calısamıyorum ayku olarak sorunlar yasıyorum ağlıyorum yırtınıyorum sık sık sacmaca hareketler yapıyorum bazen kimse olmadı zaman ufaklıktan beri var bende bu hastalık ve ben araç kullanamıyorum motorlu araç dedim çıktım
raporu alacam ama puan kaç verirler sizce ?

arkadaşlar kontrol memurları evdeki bilgisayara plazma tv ye bakmazlar deme 4 kişiyiz ev kendimizin baba işçi emeklisi baskada gelirimiz yok araba felanda yok cevaplarınızı bekliyorum

Üst Alt