Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı almak için başvurdum. Sizce başvurum kabul olur mu?

enessalih06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese hayırlı günler arkadaşlar bişe soracağım ben engelli aylığı için başvurdum %84 raporum var. Başvuru kabul edildimi edilmedimi nasıl anlarim e_devletimde birşey yaziyor aile Bakanlığının yardım kısımda ( engelli aylığı alan .... maaş kısmında( - ) yaziyor
yardımın durumuna devam ediyor yazıyor sizce kabul edildimi. Birde ne kadar maaş alırım. Şimdiden teşekkürler

ne hastalığından aldın %45 kardes

esgm sgk dan sorgulayabilirsin enes aksu provizyon sonucu müstahaktır yazıosa maaş bağlanmıştır

şu anda 3 aylık 100 de 70 üstü 1274 tl
ama martta 1400 tl yi geçer

aralıkta 1274 tl

Peki kardeş ben resim atacağım rica etsem kabul olmuşmu olmamışmı bu resinmden bana söyleyebilirmisin
Birde banka numarası falan maaşı nerden çekeceğim yeni banka hesabı açmam gerekiyormu
Bide Provizyon yazan yere kafama göre bi tarih girdim bi önemi yoktur sanırım

Benide biri aydınlatabilirmi Kabül olmuşmu. Olmuş ise banka hesabı açtırmam gerekiyormu. Bana sosyal yardımlaşma derneğinden bununla ilgili hiçbirşey demediler.

Aynen enes müstahaktır yazıo bağlanmış maaşın büyük ihtimal
ptt den çekilio maaş

Doğum tarihinin son rakamına göre çekilio ben mesela
1977 lim herdönem 7 sinde çekiom ama 7 si pazara dekgeldiğinden 8 inde çekicem

Sen şimdi enes ilk defa alcaksan bu maaşı maaş kabul tarihinden itibaren biriken para n olcak
ptt den toplu para alırsın biraz aralık 5 inde alabilirsin

Provizyonda yazdığı gibi 02.10 2014 bu ay ve günde kabul olmuşsa 63 günlük birikmiş paran olcak yani demek istediğim 2000 lirayı geçebiliralıcan para

Benim bildiklerim bu kadar

epikriz raporum: hasta atipik psikoz ile sesler duyma,yerinde duramama,durgunluk,içe kapanma garip hareketler yapma,intihar girişimleri,gırtlağa bıcak dayama nedeniyle hasta kendi isteğiyle yatırılmıstır.kendi isteğiyle basvurmus ilk yatıs poliklinikten izleniyor ilaçlar 2007 den beridir kullanıyormus bilinç acık koopare oryante görünümlağan duygulanım duygu durum:künt:algılama:işitsel hal +kendi kendine konusmalar emir veren sesler düşünce akışı paranoid sanrılar hasta hastanemizde psikotik tanısıyla izlendi ve hasta hastanemizden salah halinde babasına taburcu edildi. bende heyete gireceğim bana kaç verirler sizce arkadaslar

2022 maaşları denetlemesi ne zaman yapılacak arkadaşlar

2015 de diolardı sekobaba

he egos noldu

bi alamadın gitti raporu

epikriz raporum: hasta atipik psikoz ile sesler duyma,yerinde duramama,durgunluk,içe kapanma garip hareketler yapma,intihar girişimleri,gırtlağa bıcak dayama nedeniyle hasta kendi isteğiyle yatırılmıstır.kendi isteğiyle basvurmus ilk yatıs poliklinikten izleniyor ilaçlar 2007 den beridir kullanıyormus bilinç acık koopare oryante görünümlağan duygulanım duygu durum:künt:algılama:işitsel hal +kendi kendine konusmalar emir veren sesler düşünce akışı paranoid sanrılar hasta hastanemizde psikotik tanısıyla izlendi ve hasta hastanemizden salah halinde babasına taburcu edildi. bende heyete gireceğim bana kaç verirler sence kasımda heyetim var ne değerlendirme olur sence

bana 100 de 50 verdiler psikotik bozukluktan
sanada 100 de 40 tan aşaı vermezler heralde

%40 dan asa olmaz yani psikotik bozukluk benim atipik psikoz psikotik bozukluk yani tanı heyette değişmez dimi şizofren,şizoaffektif diye değerlendirip heyet

bazı şizofren hastaları var burda onlardsan duyduğum 100 de 80 falan

benımde raporum %44 alabılseydım 3 ayda kac lıra alırdım

keske alabılseydım egos kardesım babam memur oldugu ıcın vermıyorlar gercı basvurmadım daha ama dıyorlar cıkmaz baban maas alıyor dıye

E devlette başvuru tarihim 22/09/2014 ilk maaşımı nerden çekicem tahmini ne kadar yatar.
mirhat abi anlamadigim bi durum var 3 aylık 1273 lira değilmi 63 günde nasıl 2000 lira alicam

He kardeş 9 uncu ayın 22 sinden aralık 5 ine kadar birikmiş paran olcak yani
aralık ın 5 in de ptt den çekicen tahminim çift maaşa yakın para alıcan

Kalem abla olsa oda iyi bilirdi

Bende gerçi ondan duyduklarımı sölüom

Neyse hayırlı olsun maaşın

37 günün var
aslında doğum tarihinin son rakamına göre ödeme yapılıoda
sen ilk defa alcan için ayın 5 i

Banka kartı falan cikartmiycam degilmi direk kimliğimle çekicem

evet kimlikle

bide 2022 maaşı alanlara ptt ptt kart verio onla atm lerdende çekilio zannedersem

Enesaksu, evet mirhat doğru tahmin etmiş.
ekim+kasım+ aralık dönem maaşı (aralık, ocak,şubat) toplam 2123,45 lira alacaksın.
başvurunu eylülde yapmışsın. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 ekim olur ve sana 1 ekim itibariyle ödeme yapılır.
2 aylık toplu ödemenle birlikte aralık dönem maaşını toplam 2123,45 lirayı aralık ayında PTT'den çekersin.
güle güle kullan.

kalem abla hakem hastaneden sora heyete girebiliyormuyuz tekrardan benim ilk raporum 0 ruh ve sinir hast hastanesinden aldım itiraz ettim devlet hastanesinde gireceğim bukez bu hafta heyete ama aldığım sonuc gecersiz olacakmış beni hakem hastaneye sevkedeceklermiş bana devlet hastanesinde ben yine % 0 alırsam 6 ay sora tekrardan heyete girebiliyormuyum ben acaba

rahatsızlığım atipik psikoz

ilk raporun sıfır oranlıymış. itiraz etmişsin başka yetkili bir hastaneye sevk edilmişsin.
1. bu sevk edildiğin hastaneden yine sıfır oranlı rapor alırsan kesinleşir. itiraz edemezsin.
2. ama farklı bir oran çıkarsa bunda hakem hastaneye sevk edilirsin ve hakem hastanenin düzenlediği rapor kesinlik kazanır.

peki devlet hast. ben % 40 alırsam hakem hastanede bana % 40 verirmi adaletli davranırmı

melek hanım hg
iyi aydınlattın enes le egos u

Üst Alt