Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı almak için raporda ille de 2022'ye dair değerlendirme olmak zorunda mı?

ermantunahan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar benim %56 sürekli raporum var engelli maaşı bağlatmak istiyorum vakıfa gittiğimde benden ayrı bir rapor istediler.2022 engelli maaşı alabilir ibaresinin yazması lazım dediler bu ne derece doğru yardimci olurmusunuz

ermantunahan
elinizdeki raporu hangi amaçla almıştınız?

elinizdeki rapor ilgili yönetmelik hükümlerine göre düzenlenmiş engelli sağlık kurulu raporuysa sadece oran yazması kafidir.

çok aydınlatıcı oldu saolun:) EKPSS sınavı için kendiniz mi başvyrdunuz rapora?
ya da atandınız da kurum sizden sağlık kurulu raporu mu istedi?

yukarıda yazdığınız ibare raporun neresınde yazıyordu?:)
diye uzatsam mı
yoksa bunlara son verip engelli sağlık kurulu raporunun resmini mi istesem:)

Kalem Ekpss için kendim başvurdum rapora.yine deniycem ekpssyi atanamadim.sakatlıktan ise girebilir ibaresi ise raporun kullanım amacı yazılı yerin diğer yazılı kısmında yazıyor. Ben bu raporla 1 buçuk sene önce 2022 yi baglatmistim bi Problem olmamıştı ama şimdi bu raporu kabul etmiyorlar.

ermantunahan
tamamdır, raporun ilgili Yönetmelik hükümlerine göre düzenlenmiş engelli sağlık kurulu raporudur.
ikamet adresinin bağlı oldugu vakfa gidip 2022 aylığı için bu raporla başvur. sorun olursa müdüre kadar çık. daha da sorun olursa ALO 150 BİMER hattını arayacagını söyle.

2022 aylığı için % 40 ve üstü engelli sağlık kurulu raporu kafidir. hanede kişi başına düşen aylık gelir de 392,49 Tl altındaysa 2022 engelli aylığı baglanacaktır.

Üst Alt