Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı almak istiyorum. Şartlarım uygun mu?

isyankar_

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
evet arkadaşlar uzun zamandır işsizim atanamayınca 2022 maaşına müracat etmek istiyorum şartları nedir acaba biz evde 3 kişi yaşıyoruz babam emekli ev kendimizin ayrıca benim üzerime bir araç var bu durumda maaş olayı nasıl olur ???
Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim..

Üzerine araç varsa alman zor gibi.

Maaş 1500 lira olsa kişi başına düşen gelir 500 lira olur. Hanede kişi başına düşen gelir 483 lirayı geçmemesi lazım. Babanın maaşı ne kadar?

kişi başına 483,63 TL düşmesi gerekirken siz bu sınırı geçtiğiniz için bağlanmaz. isyankar_

Kendini yalnız yaşıyor göstermen gerekiyor bi şekilde yolunu bul tek yaşıyor görün. O zaman maaş verebilirler.

Bitmeyenumut

şansıma tükürim....
daha önce yaptım öyle bir şey yeşil kart için eve gelip beni sormuşlar öğrenci eviydi onlar da ilk başta ismimi hatırlayamamışlar burda öyle birisi yok felan demişler biraz sıkıntı yaşadım yani... :( :(

Arkadaşlar size bi sorum olacak benim rapor 2012 raporu şimdi müracat etsen o aradaki yillları yani 2012 ile 2018 yılları içinde gecmiş dönem toplu parasını alabilirmiyim acaba rapor sürekli

Üst Alt