Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı almaktayım. Gelir testi maaşı iptal eder mi?

a_usta

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2022 maaşı almaktayım. ikamet ettiğim eve memur olarak çalışmakta olan oğlum da yerleşecek olsa, oğlumun aldığı maaş gelir testi sonucu benim 2022 maaşımı etkiler mi? bu konuda faklı farklı yorumlar aldım aceba bu konuda net bir bilgisi olan var mı? teşekkürler...

Evet etkiler. Sadece oğlunuz değil hanede bulunan diğer kişilerin gelirleri de etkiler.

Selçuk Bey Gelir sorgulamasının bu şekilde yapılması Vakıflar tarafından mevcut mevzuata aykırıdır. Bu konuda yürürlükte olan 2022 Sayılı Kanun'a aykırı Vakıflar işlem yapamaz. Mevcut değişiklik yokken vakıfların mevzuata aykırı işlem yapması yasal değil.
Muhtaçlık kararı alırken vakıf 2022 sayılı kanun hükümleri dışına çıkıyor mevcut yönetmeliği yok sayıyor. Bakanlığın bu konuda açıklaması yok. Vakıflara niye guvenelim biz?
mevzuat olmadan işlem yapanlara bu denir ancak!
Sözüm size değil bunu belirteyim. Siz size qanlatılanları uygulayabilirsiniz memur olarak anlatabilirsiniz. Ama bakanlık haddini aşmış! Orman ülkesinde değiliz. Yasal olmayan işlem yapılamaz!

arkadaslar öencelikle 35yasındayım ve işsizlikten dolayı eşim ve çocuklarımdan ayrıldım ben askerde iken sol kulagımı mayın patlaması sonucu kaybettim ve kulagım duymuyor işitme cihazı dahi işe yaramıyor tam tesekküllü hastaneden /53 raporum var ve yaklaşık 4,5 ay önce engellli maası için basvurdum bi sonuc alamadım sivas valliliginden dosyam ankaraya kabul edilerek gönderilmiş . fakat benim düşündügün su ben annemle beraber kalıyorum kiramı ve ihtiyaclarımı karsılayamadıgım için annemin yanında macbur kalıyorum ve ikametgahım anemin evi görünüyor babam ise 2007 yılında vefaat etti anneminde babamdan kalan maası var gönderdigim evrakta ikamet adresi annemin yanı gözüküyor yani . annemin aldıgı maas benim aylık almama engel olurmu lütfen cvp yazarsanız sevinirim

Evet burda anlatılanlara göre annenin maaşı sana gelir kabul edilir allah sonumuzu hayır eyleye

Üst Alt