Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı baglanma süreci ne kadardır?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar
ben evde bakım maaşı alıyordum şehir değişiklşiği yaptım ikameti bildirdim galiba bu ay kesilir yeni şehirde baglanma süreci başlar
neyse aynı zamanda 2022 maaşı içinde başvurdum bu süreç ne kadar sürer
diger önemli asıl konu ise şu
ben babadan yetim maaşı alırken kendimi aynı zamanda istege baglı sigortalı yaptım fakat 6 ay sonra iptal ettirdim borcumuda günümüde sildirdim ama ne varki bu esnada aktif sigortalı göründüğüm için babadan aldıgım yetim aylıgı ve hak sahipliğim durdurulmuş
ne yapabilirim tekrar babadan maaşı alabilmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var

2022 maaşının baglanıp baglanmadıgını e devletden nasıl ögreniriz
bu sgk nın hangi başlıgı altında görünüyor

2022'nin bağlanması tahmini 3-4 ay sürer. Evde bakım aylığı adres değişikliğinden dolayı kesildiği için alamadığınız ayları toplu olarak alırsınız, aynı şekilde 2022 maaşı için başvurunuz kabul edildikten sonra o da birikmeye başlar. İkisinden de toplu alırsınız.
2022'ye başvurmuşsunuz zaten, hem 2022'yi hem yetim maaşını aynı anda alamazsınız.
provizyon sorgulama ve sağlık provizyona tıklayın, buradan anlaşılıyor.

Üst Alt