Site Yöneticisine;
Baştan özür dileyerek bir açıklama yapmalıyım. Yazdıklarım bir ay kadar önce benim yaşadıklarım. Hangi kaymakamlık olduğunu belirtmem doğru olmaz ama istenirse açıklayabilirimde. Ne yazık ki yazdıklarımdan daha kaba bir davranışla karşılaştım. Bu her kaymakamlıkta (Önce kaymakamlığa başvuruda bulundum, eskiden kaymakamlık ilgileniyordu özürlü aylığıyla, artık mal müdürlüğü ilgileniyor, denildi ve mal müdürlüğüne yönlendirildim. Söylenenin doğru olduğunu düşünerek araştırma) böyle olduğu anlamına gelmez elbet ama bu yakınlarda değişik nedenlerle resmi kurumlara gittim, karşılaştığım davranışlar aynı çirkinlikte oldu. Burada yeni bir tartışma konusu yaşanmaması için yazmıyorum bu çirkin, incitici davranışları ama şunu belirteyim engellilik durumuyla ilgiliydi. Mal müdürlüğünde aldığım yanıtı yazarak yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olamaktı amacım. Başka bir amacım hele dili gibi terbiyesi de bozuk kişilerle polomiğe girmek gibi bir amacım hiç yoktu. Burasının nasıl bir devlet olduğunun ölçütü davranışlardır, yaşananlardır ama kendi kafasından çıkarım yapan kişi sözleriyle tanımlamış; belki de kendisini tarif etmiştir! Bilemem bunu. Kısaca, engelli olan arkadaşlarla ortak paydalardan buluşabileceğimi düşünerek ve görebildiğim kadarıyla oldukça düzeyli bir ortamda yer almak kıvancım olacaktı. Aykırı bir yaklaşımım olduğu düşünülüyorsa üyeliğim silinebilir. Saygılar.