Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı bağlanması sürecinde yeni değişiklikler ve prosedür..?

rezzak

Yeni Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
2022 dosyaları bildiğim kadarıyla malmüdürlüklerinden s.y.d.v kurumlarına devredilmiş.rapuru aldığımızda sydv başvuruyoruz ve sonrası diğer kurumları eskisi olduğu gibi yine dolaşıyormuyuz.kısacası işlem aşamasını üsülunu paylaşırsanız memnun oluruz.

bende merak ediyorum yeğenim için başvurmak istiyorum sydv 3 aydır sistem yok başvuru alamıyoruz ne olacak ta ağustosta rapor almış bu hak kaybı ne olacak

SYDV'lerde SOYBİS olduğu için başka kurumlara gitmenize gerek kalmıyor. siz başvurunuzu yapıyorsunuz merkezi incelemeyle durumunuz inceleniyor hanenize de geliniyor ve kısa zamanda bağlanıyor. en fazla 1 ayda işlem sonuçlanır diye tahmin ediyorum.

ya ben diyorum başvuru almıyor 3 aydır sistem yok deyip milleti oyalıyor siz SOYBİSTEN bahsediyorsunuz adam başvuru almıyor be

arkadaşlar bu selçuk arkadaşın söylediklerine itibar etmeyin arkadaş kendi kafasına uyduruyo ocakta herşey belli olacak öyle söylendiği gibi korkulacak bir durum yok. bu arkadaşamı düşmüş 2022 nin avukatlığı önce görevlerini yapsınlar. işkembeden atıp duruyor...

hangi illerde sistem açık lütfen paylaşın(başvuru alıyor 2022)

london78;

sistem açıldıktan sonra geçerli tabi bütün söylediklerim. Vakıfta çalışanlar keyiflerinden başvurularınızı almıyor değil gerçekten sistem açık değil. başvuru alınamıyor. sadece isyan etmek yerine biraz anlamaya çalışın.

hopesteal41;

lütfen saygılı olun. kimsenin avukatlığını yaptığım yok. dediklerime itibar etmiyorsanız bekleyiniz sadece.

biz bekliyoruz da sen beklemiyorsun. senin başka işin yok mu. insanları kandırma sen görevini yap millete laf yetiştireceğine. sgk size mal müdürlüğünün görevini verdi diye kendinizi kanun ve devlet sanıyonuz. bunca insanları telaşlandırma ya hakkın yok ocağa kadar kimseyi yanlış beyanlarla kandırma.sus ve bekle gör..

Arkadaşlar geçmişte kalem hanım bazı çelişkili durumları bahsetmişti selçuk bey iyi niyetli veya değil sonuç yönetmeliğin değişmediği ki değişse dahi bu önemli geçmişe yönelik bir uygulama yapılmaması gerekir geçmişte hangi şartlarda bağlanmışsa ve aynı şartları koruyorsanız yeni yönetmelik ki dendiği gibi çıksa dahi geçmişi etkilememsi gerekir oda ana yasanın verilen hakların geri alınamamsı durumuna uygun örneğin yasa değişti diye emekli olanları 65 yaş uygulamasına çeviremezler yinede farklı bir uygulama ile krşılaşırsak zarar görmüş olan herkes mahkemeler başvurarak hakkımızı koruyabiliriz

aynen öyle arkadaşım. bizim durumumuz 2022 kanununa göre işlemler uygulanacak. bunlara devlet bir görev verdi diye kendilerini devletin üstünde görür oldular daha ne yapacaklarını bile bilmiyorlar kalkmışlar buradan bize ahkam kesiyorlar ocakta o arkadaşı görecem.

hopesteal41;

bu kadar sinirlenme adam sadece bildiklerini yazıyor . onun bi suçu yok

ben kaçtır takip ediyorum bu arkadaş muhalefet ediyor her konuda. önce kendi görevini yapsın buradaki kişileri yanlış bilgilendirmeden işkembeden sallamasın. bunun iyi niyet değil insanları kandırmasın.

Arkadaşlar, malmüdürlüğüne devredilmiş ama kendileri de bunu bilmiyor...Bu bilgilerle başvurursanız işleriniz biraz daha kolaylaşır...Hiçbir geliri olmaması gerektiğine yönelik belge isteniyor, engellinin bakanı olmaması gerektiği gibi bir yığın soruyla karşılaşıyorsunuz...Söylemesi hoş değil belki ama ben şu durumla karşılaştım "yanlış yapmışsın, tanıdık olmadan devlet kuruluşlarına gidilmez!" Kolaylıklar dilerim...

selçuk bey burası ÇADIR(kaddafi) devletimi yoksa hukuk devletimi nedir bu sitede lağubali lik yapıyon

ben mal mudurluğune basvuru yapmıştım dosyam sdyv devredilmiş sdyv'yi aradım ocak ayında sistem açılacakmış

Site Yöneticisine;
Baştan özür dileyerek bir açıklama yapmalıyım. Yazdıklarım bir ay kadar önce benim yaşadıklarım. Hangi kaymakamlık olduğunu belirtmem doğru olmaz ama istenirse açıklayabilirimde. Ne yazık ki yazdıklarımdan daha kaba bir davranışla karşılaştım. Bu her kaymakamlıkta (Önce kaymakamlığa başvuruda bulundum, eskiden kaymakamlık ilgileniyordu özürlü aylığıyla, artık mal müdürlüğü ilgileniyor, denildi ve mal müdürlüğüne yönlendirildim. Söylenenin doğru olduğunu düşünerek araştırma) böyle olduğu anlamına gelmez elbet ama bu yakınlarda değişik nedenlerle resmi kurumlara gittim, karşılaştığım davranışlar aynı çirkinlikte oldu. Burada yeni bir tartışma konusu yaşanmaması için yazmıyorum bu çirkin, incitici davranışları ama şunu belirteyim engellilik durumuyla ilgiliydi. Mal müdürlüğünde aldığım yanıtı yazarak yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olamaktı amacım. Başka bir amacım hele dili gibi terbiyesi de bozuk kişilerle polomiğe girmek gibi bir amacım hiç yoktu. Burasının nasıl bir devlet olduğunun ölçütü davranışlardır, yaşananlardır ama kendi kafasından çıkarım yapan kişi sözleriyle tanımlamış; belki de kendisini tarif etmiştir! Bilemem bunu. Kısaca, engelli olan arkadaşlarla ortak paydalardan buluşabileceğimi düşünerek ve görebildiğim kadarıyla oldukça düzeyli bir ortamda yer almak kıvancım olacaktı. Aykırı bir yaklaşımım olduğu düşünülüyorsa üyeliğim silinebilir. Saygılar.

Merhaba,
Yaşadıklarım bazen aşırı tepki göstermeme neden oluyor. Ad benzerliğini, Selçuk adına yazılanları üzerime alındım ve yaşadığım incitici davranışlardan yine sert bir karşılıkta bulundum. Dil bozukluğunu ayrı tutarak baştan London arkadaştan ve sitedeki arkadaşlardan özür dilerim. Yaşadıklarımı paylaşmak dışında bir amacım bulunmuyordu. Selamlar

sosyal yardımlaşma dayanışma vakfını tekrar aradım 2022 den maaş alanlar tekrar yeniden başvuru veya yeniden sağlık kurulu raporu çıkarmayacaklarrr şu an almış olduğumuz maaşlar aynen devam edecektirrr? sadece kurum değişikliği?

azad21
öğrendiklerini bizlerle burada paylaştığın için sağol inşaallah doğrudur dedikleri.

arkadaşlar siyasi ortamı yaratmaya kalkmayalım lütfen birbirimize gereken şekilde doğru olanı yazalım varsa bir konu hakkına doğru bilgilerimiz paylaşalım yoksa da siteyi takip ederek bilgi sahibi olalım burda maksat;birbirimizin hakkını korumak diye biliyorum varsa bir yanlışım lütfen beni bilgilendiriz.

arkadaşlar 2022 başvuru ocak ayından itibaren almaya başlamışlar.fakat işlem aşaması ne şekilde olduğunu tam bilgiye sahib değilim bilgisi olanlar paylaşmaya davet ediyorum sonuçta hepimiz bu havuzdan gereken bilgiyi almaktayız.teşekürler

Üst Alt