Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı basvurum bir yıldır sonuç vermedi ve ben ise başladım..?

perişan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar başvurunun ardından yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen sonuç alamadık her sorduğumuzda eve bakmaya geleceğiz dediler ama neredeyse bir yıl oldu ve ben işe başladım SSK girişim yapildi, şimdi beklediğimiz o 1 yıl surelik hakedeşimi alamazmiyim ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz Rica etsem.

Mantık olarak bakıldığında ortada onaylanan bir maaş olmadığı için almaya hak kazandığın bir meblağ da yok yeni işin hayırlı olsun.

Tesekkur ederim dunyalı. Şöyle izah edeyim ben zaten maaş aliyordum raporun sureli olduğu için sure dolunca kestiler ve ben tekrar rapor çıkardım yeni başvuru yaptım sosyal incelemeler yapıldıktan sonra onayladılar sadece eve bakmaya gelicez dediler bekle bekle yoklar bu surede 3 defa sorguladik ha geldik gelicez dediler sonuçta bu geçen zaman içinde benim SSK guvencem yoktu ve hakedisim vardı diye dusundum

Üst Alt